Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μια... χαψιά έκαναν τους «Λύκους» τα Βριλήσσια


Στον άλλο ημιτελικό τα Βριλήσσια, χωρίς να χάσουν από την αρχή μέχρι το τέλος το προβάδισμα στο σκορ επί του απογοητευτικού Διομήδη Άργους, κατάφεραν στο α' ημίχρονο με 14-9 να βάλουν τα θεμέλια της πρόκρισης.
Στη συνέχεια με τους Πέρρο, Γαλάνη και Κάιγκανιτς να τελειώνουν το ματς έχοντας πετύχει έκαστος από 5 γκολ έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στα 12 γκολ και με το τελικό 29-29 έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, που τους έφερε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
«Είχαμε καλή ψυχολογία» δήλωσε ενθουσιασμένος ο πλέι μέϊκερ της αθηναϊκής ομάδας, Νίκος Πέρρος, που δεν έκρυψε την πίστη του στην κατάκτηση του Κυπέλλου. «Κάναμε μία μεγάλη νίκη σήμερα. Δείξαμε πως έχουμε καλό ρυθμό και πλέον έχουμε δεμένη ομάδα. Ελπίζω αύριο να σηκώσουμε το κύπελλο».
Για την ομάδα του Άργους, που έδειξε επηρεασμένη από την ολιγοήμερη αποχή της λήξης των πλέι οφ, τοπ σκόρερ αναδείχθηκε με 7 γκολ ο Ζαραβίνας. «Τα Βριλήσσια ήταν καλύτερη ομάδα και κέρδισαν δίκαια» παραδέχθηκε ο τεχνικός των «Λύκων», Γιάννης Βαρελτζής, που περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του. «Η ομάδα μου κλείνει την χρονιά με μία άσχημη, ντροπιαστική εμφάνιση.
Απο την στιγμή που ανέλαβα δουλέψαμε, αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας στα πλέι- οφ. Σε κανένα σημείο δεν παλέψαμε. Είμαι ιδιαίτερα στενοχωρημένος κυρίως επειδή δεν παίξαμε καλό χάντμπολ. Σε έναν τέτοιο ματς δεν φτάνει μόνο η τακτική, αλλά και άλλα πράγματα, που δεν τα είχαμε. Ισως κάποιες προσωπικότητες της ομάδας να υστέρησαν».
Τα δεκάλεπτα: 4-1, 9-5, 14-9 (ημχ.), 20-13, 26-16, 29-19
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Νίκος Γραμματικός):Βαμβακάς Π., Τσιγκογιαννόπουλος 1, Βαμβακάς Λ. 4, Πέρρος 5, Γαλάνης 5, Λιάλιος Χ. 3, Κλεώπας, Μπάρμπας, Λιάλιος Α., Κάιγκανιτς 5, Παπαδόπουλος 5, Κατσίκης 1, Τσιλιμπάρης.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Α. (Γιάννης Βαρελτζής): Ξύγκος, Μούγιτς 1, Κρεμαστιώτης, Γρηγοράκης 1, Τάσκοβιτς 2, Γιόχανσον 1, Μάλλιος, Τρουπής 5, Χειβιδόπουλος, Τσούλος, Σαμαράς 1, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου