Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δηλώσεις πριν το μεγάλο ματς του Σαββάτου



Για τη νίκη επί του Δούκα, τον τελικό με την ΑΕΚ και τη σημασία της κατάκτησης του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Κώστας Γουργούμης. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sport 103 fm":
Για τη νίκη επί του Δούκα: "Γνωρίζουμε τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας. Σίγουρα, ένα καλό ξεκίνημα βοηθάει στη συνέχεια του παιχνιδιού. Δώσαμε πολύ μεγάλη προσοχή στον αγώνα και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μας δημιουργήσουν πρόβλημα".
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα: "Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πολλά προβλήματα, από τραυματισμούς μέχρι και οικονομικής φύσης. Εμείς με τα παιδιά είμαστε χρόνια μαζί, μία παρέα. Μας έχουν αναθρέψει σαν πρωταθλητές, έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή".
Για τον τελικό με την ΑΕΚ, όπου ο ΠΑΟΚ "βολεύεται" και με την ισοπαλία: "Για εμάς δεν υπάρχει η ισοπαλία, θέλουμε μόνο τη νίκη, για να τη χαρίσουμε στους φιλάθλους μας. Δε θέλουμε να φτάσουμε το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο, γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Η ΑΕΚ πιστεύω ότι δεν έπρεπε να έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τον τίτλο μαζί μας. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος μπορεί να ευνοήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι 100% για να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο. Δε δίνουμε καθόλου βάρος στη διαιτησία, δε θα αφήσουμε να μας επιτρέψει προβλήματα".
Για την αξία του τρίτου πρωταθλήματος: "Θα είναι ό,τι καλύτερο για όλα τα παιδιά και για το σύλλογο. Ίσως θα είναι το καλύτερο αν με την κατάκτηση του τίτλου βάλουμε καλύτερες βάσεις για την οργάνωση αυτής της ομάδας, όσον αφορά το θέμα των χορηγιών, την προσέλευση του κόσμου κτλ... Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, περιμένουμε περισσότερο κόσμο".
Για τη μη κλήση παικτών του ΠΑΟΚ στην Εθνική: "Είναι λίγο οξύμωρο ότι παίρνουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα και από την ομάδα μας καλείται μόνο ένα παιδί στην εθνική ομάδα. Δε γίνεται αυτό... Ελπίζω ο προπονητής να αλλάξει σκέψη, να μας δει λίγο διαφορετικά και να μας δοκιμάσει. Σίγουρα, πολλά άτομα αν ήμασταν σε ομάδες της Αθήνας θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην Εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου