Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Συγκεντρωμένοι για τον πρώτο τελικό - Νέα συνεργασία Ερασιτεχνικής-Internation Service Oil

Πηγή:  Γιολάντα Ζύκα, aek-live.gr 

Ο πρώτος μεγάλος αγώνας της χρονιάς πλησιάζει για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή τον Διομήδη στο Άργος για τον πρώτο γύρο του EHF CUP. Η «Ένωση» έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στα φιλικά που έδωσε τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιάννης Αρβανίτης συνεχίζει την δουλειά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και τις αδυναμίες που διαπίστωσε. Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν αντίστροφα για το επικείμενο ματς θέλοντας να θέσουν από την αρχή τις βάσεις για την πρόκριση. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο μέχρι τότε, οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και να φύγουν από το Άργος με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει και το προβάδισμα πρόκρισης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε και χθες μια απογευματινή
προπόνηση στο Μενίδι με τον Γιάννη Αρβανίτη να δουλεύει εντατικά στην αμυντική λειτουργία αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Να τονίσουμε πως για το ματς στο Άργος η «Ένωση» θα πάρει μόλις 27 προσκλήσεις τις οποίες και δικαιούται για να καλύψει τις ανάγκες της.
Νέα συνεργασία Ερασιτεχνικής-Internation Service Oil
Η Α.Ε.Κ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία INTERNATIONAL SERVICE OIL. Η Διοίκηση της Α.Ε.Κ, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την «INTERNATIONAL SERVICE OIL» και τον κ. Γεώργιο Σταυρόπουλο για την προσφορά και συμβολή του στο τμήμα Χάντμπωλ, η οποία είναι πολύτιμη σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση και θα δώσει νέα ώθηση στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση τίτλων. Ο κ. Γεώργιος Σταυρόπουλος δήλωσε ότι «Είμαστε χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ και το τμήμα Χάντμπωλ, το οποίο με τις επιτυχίες του μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές. Ευχόμαστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια».
Από αύριο τα εισιτήρια με Διομήδη Στο μεταξύ από αύριο τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους. Το ενδιαφέρον στις τάξεις των «Ενωσιτών» είναι έντονο και εκτιμάται ότι τα εισιτήρια θα κάνουν «φτερά» μέσα σε λίγες ημέρες. Ο επαναληπτικός με τον Διομήδη είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας όπου και αναμένεται να μην πέφτει «καρφίτσα». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και να εξασφαλίσουν νωρίτερα το εισιτήριο για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει η ομάδα χάντμπολ στην «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του EHF CUP. Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης, η «Ένωση» θα δώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα επόμενα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.
Παράλληλα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας που εξέδωσε η Ερασιτεχνική για την ενίσχυση της ομάδας χάντμπολ. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 50 ευρώ, ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), και πωλούνται από τα γραφεία του Α.Σ ΑΕΚ Δεκελείας 138-40 (τηλ 210-2584583), από το Δωματιάκι της ORIGINAL 21 και Από το AEKshop στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να θυμίσουμε πως το 10% των εισιτηρίων διαρκείας θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μια συνεργασία η οποία θα έχει και συνέχεια καθώς η ΑΕΚ αποσκοπεί στην υλοποίηση νέων ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, ανακοίνωση έχει βγάλει προ πολλού και η Original 21, που τονίζει: «Επειδή το πρωτάθλημα, μας χαμογελάει... Βοηθήστε και εσείς την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα διαρκείας και βρεθείτε δίπλα στην ομάδα!!! Διαρκείας πωλούνται καθημερινά στο Δωματιάκι από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, καθώς και σε όλες τις στεγασμένες φωλιές της Original 21 σε όλη την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου