Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
Τα γραφεία της ΟΧΕ επισκέφθηκε σήμερα το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, τον Α' αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Θοδωρή Νταβέλο, οι οποίοι συνομίλησαν με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Παντελή Χατζηιωάννου, τον Ειδικό Γραμματέα Δημήτρη Σταυρακάκη, τον διευθυντή Γιάννη Καρανάσο και τους δημοσιογράφους –μέλη του ΠΣΑΤ- του γραφείου Τύπου Νίκο Σωτηρίου και Κων/νο Χατζηδημητρίου.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, εξάλλου είναι γνωστή η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ ΠΣΑΤ και ΟΧΕ εδώ και πολλά χρόνια.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα της επικαιρότητας, αλλά και μελλοντικές από κοινού δράσεις προς όφελος των αθλητικών συντακτών και του αθλήματος.
Ειδικότερα αποφασίστηκε στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των δημοσιογράφων από τον ΠΣΑΤ, η διοργάνωση σεμιναρίου σε συνεργασία με την ΟΧΕ, ενώ το επόμενο διάστημα οι κανονισμοί διαιτησίας του αθλήματος θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου σε ειδική ενότητα που θα αφορά όλα τα σπορ.
Ακόμα σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ θα γίνει η χαρτογράφηση των αθλητικών συντακτών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές όπου το χάντμπολ γνωρίζει άνθιση, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα.
Τέλος υπήρξε συζήτηση αναφορικά με τις δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό και την δημιουργία ειδικής λίστας αθλητικών συντακτών που ασχολούνται με το χάντμπολ.
Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΤ από την πλευρά τους ευχαρίστησαν την ΟΧΕ, που είναι από τις λίγες Ομοσπονδίες που στηρίζει ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές τις δημοσιογραφικές αποστολές, άρα και το δημοσιογραφικό λειτούργημα.
Εκ μέρους της ΟΧΕ προσφέρθηκαν στους εκπροσώπους του ΠΣΑΤ αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου