Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
 
Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί η κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων του 2013.
Εκτός από την Ελλάδα στην κληρωτίδα θα μπουν και άλλες 27 ομάδες, οι Αυστρία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σερβία, Ελβετία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία. Βοσνία (διοργανώτρια), Ισπανία (πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012) και Κροατία (δευτεραθλήτρια Ευρώπης του 2012) έχουν προκριθεί αυτομάτως στην τελική φάση και περιμένουν άλλες 9, οι οποίες θα προκύψουν από την προκριματική φάση.
Θα δημιουργηθούν 7 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, από τα πρώτα δύο γκρουπ θα προκρίνονται οι δύο πρώτοι, ενώ από τα υπόλοιπα 5, μόνο ο πρώτος.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Αυστρία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ρουμανία, Ουκρανία.
Επικεφαλής των δύο πρώτων γκρουπ θα είναι οι Σλοβενία και Σουηδία
Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται οι Πορτογαλία, Νορβηγία, Γερμανία, Ελβετία, Ρωσία, Δανία, Ισλανδία
Στο 2ο οι Πολωνία, Τσεχία, Γαλλία, Σερβία, Τουρκία
Στο 3ο γκρουπ οι Λευκορωσία, Φιλανδία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Μαυροβούνιο, Ολλανδία και Σλοβακία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Ιανουαρίου 2013 σε μία έδρα, ενώ η τελική φάση στη Βοσνία έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 14-28 Ιουλίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου