Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Τρέχει" ο Γ.Σ. Χανίων

Πηγή:  http://www.haniotika-nea.gr 

Περίπου 10 ημέρες έχει αρχίσει προετοιμασία ο Γ.Σ. Χανίων εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής χάντμπολ ανδρών, με τις προπονήσεις να γίνονται στο στίβο του Ε.Σ. Χανίων και στο κλ. Κλαδισού.
Ο Δημήτρης Πουλιδάκης έχει στη διάθεσή του ένα κράμα έμπειρων (ήρθαν από τον Κύδωνα) και ταλαντούχων (από την ομάδα παίδων του συλλόγου) παικτών και στόχος είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία στον Α' όμιλο του πρωταθλήματος, όπου σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις, θα μετέχουν ακόμη 6 ομάδες από την ΕΣΧΑ (Αθήνα) και μια από την Πελοπόννησο.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος (όπως και αυτού της Α2 γυναικών, στο οποίο θα πάρει μέρος η ΕΑΧ Χανιά) θα γίνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΧΕ, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της ομοσπονδίας.
* Στο επίσημο site της ΟΧΕ δημοσιεύθηκε (στις 7/9) ότι "... με έγγραφό του προς την ΟΧΕ, ο Κύδων Χανίων παραιτήθηκε από την Α2 ανδρών. Κατόπιν τούτου η ΔΕΠ θα απευθυνθεί στην πρώτη επιλαχούσα ομάδα που είναι ο Πήγασος Κυψέλης για την αναπλήρωση του κενού του".
ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠ Ο ΕΜΜ. ΛΑΔΑΚΗΣ
Μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων, ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής παίδων, που διεξήχθη στο "Sportcamp Λουτρακίου". Συνολικά πήραν μέρος 28 αθλητές, ανάμεσά τους και ο Μανώλης Λαδάκης, του Γ.Σ. Χανίων, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους προπονητές της εθνικής μας. Όπως ανακοινώθηκε, θ' ακολουθήσει και άλλο ένα καμπ, ώστε οι υπεύθυνοι να αποκτήσουν μία εμπεριστατωμένη άποψη για το υλικό που υπάρχει σε αυτή την ηλικία (15-16 ετών), εν όψει της Μεσογειάδας παίδων, που θα διεξαχθεί στην Ιταλία, τον Φεβρουάριο του 2013.
Αναφερόμενος στο καμπ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ιατρούδης, δήλωσε: "Είναι η πρώτη φορά που όλα μαζί τα παιδιά της Εθνικής παίδων γεννημένα τα έτη 1996 και 1997 μαζεύονται σε ένα καμπ. Είναι 28 αθλητές και πρόκειται για την πρώτη επιλογή από τους 72 αθλητές που παρακολουθούμε από κλιμάκια σαν Ομοσπονδία από όλη την Ελλάδα. Δώσαμε τις πρώτες κατευθύνσεις και κάναμε τις απαραίτητες μετρήσεις. Την επόμενη φορά θα καλέσουμε άλλους αθλητές. Δεν είμαστε ένα κλειστό κλαμπ, θα δούμε όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Είναι μία καλή γενιά και θέλουμε να την δουλέψουμε και να δώσουμε στο μέλλον αθλητές και στην ανδρών. Θα ακολουθήσει άλλο ένα καμπ τα Χριστούγεννα ή στις αρχές του νέου έτους. Μετά από το δεύτερο καμπ θα έχουμε μία πληρέστερη εικόνα για τα παιδιά, ενόψει της Μεσογειάδας παίδων που θα διεξαχθεί στην Ιταλία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου