Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΠΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 
Παρουσία 83 προπονητών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο συμπόσιο της ΟΧΕ το επιμορφωτικό Σεμινάριο προπονητών στο SportCamp του Λουτρακίου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Γιάννης Βαρελτζής έκανε τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου, ανέλυσε το θέμα για το δικαίωμα παραμονής στον πάγκο την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, ενώ αναφέρθηκε και στο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών «2012 EHF Youth Coaches Course», που διεξήχθη στην Αυστρία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Μεσσήνης έκαναν τον απολογισμό της Εθνικής Ανδρών και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, ενώ αντίστοιχα για την Εθνική Γυναικών την παρουσίαση έκαναν οι Σωκράτης Βακάλης και Γιώργος Αντωνίου. Για τον προγραμματισμό των Εθνικών ομάδων Εφήβων και Παίδων, μίλησαν οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Στέλιος Σεϊρεκίδης και Παναγιώτης Ιατρούδης αντίστοιχα. Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για την σημασία της σημειογραφικής ανάλυσης στο χάντμπολ, ενώ την Κυριακή οι Γιώργος Κρανάκης και Παναγιώτης Ιατρούδης μίλησαν για τις βασικές κατευθύνσεις του προπονητικού οδηγού της ανάπτυξης.
Στο πλαίσιο του συμποσίου υπήρξε εποικοδομητικός και ειλικρινής διάλογος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές ενώ βραβεύθηκε και ο Μίμης Δημητρούλιας για την κατάκτηση του Challenge Cup με την ομάδα του Διομήδη Άργους.
Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη του ΣΥ.Π.Χ.Ε. ότι μετά την σελίδα του Συνδέσμου μας στην διεύθυνση sypxe.gr, εγκαινιάζουμε και την σελίδα μας στο facebook ως ''Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος''.
Οι προγραμματισμένες εκλογές αναβλήθηκαν για τον Ιανουάριο, όταν και ολοκληρώνεται η διετής θητεία της παρούσας διοίκησης.
Εκ του Δ.Σ. του ΣΥΠΧΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου