Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν κατάφερε την ανατροπή η ΑΕΚ

Πηγή:  http://www.aekvoice.gr/   του   Δημήτρη Ζούκα
Η υποστήριξη του κόσμου στη γεμάτη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν αρκετή για να ωθήσει την ΑΕΚ στην πρόκριση, με την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη να γνωρίζει την δεύτερη ήττα από τον Διομήδη Άργους με 30-29.

Το έργο της ΑΕΚ μετά το 30-18 του πρώτου αγώνα ήταν πολύ δύσκολο, με συνέπεια το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ένωσης να ολοκληρώνεται σήμερα (16/09) με μια δεύτερη ήττα από τον Διομήδη. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερη από τον προ εβδομάδας αγώνα, με τα λάθη και τις αδυναμίες στην άμυνα να μην είναι τόσο τρανταχτά αυτή τη φορά. Ωστόσο, ο Διομήδης «έκλεισε» το ημίχρονο με το υπέρ του 16-12 δείχνοντας από την αρχή πως μάλλον δύσκολα θα γινόταν η ανατροπή που ζητούσαν με την παρουσία τους οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Η καλή άμυνα των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε στην Ένωση να πάρει έστω τη νίκη για λόγους ψυχολογίας, και έτσι η ΑΕΚ αποχαιρέτησε το EHF Cup με δύο ήττες. Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη θα επικεντρωθούν από εδώ και πέρα στις εγχώριες διοργανώσεις, με το double να αποτελεί τον στόχο της ομάδας.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς , Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγκοβνιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστρορογιάννης 5, Καραιβάνοφ , Τάσκοβιτς 5.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 2, Γιαννόππουλος 1, Μπαλώμενος 3, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης 1, Οικονόμου, Αλβανός 5,Ναουμίδης, Τσαούσης 3, Παπαδιονιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 1, Χερουβείμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου