Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πρέντραγκ Κόστιτς στον ΠΑΟΚ

Πηγή:   http://www.paokhandball.gr  

Ο 31χρονος Σέρβος περιφερειακός Πρέντραγκ Κόστιτς αποτελεί την τελευταία μεταγραφή του τμήματος χάντμπολ για τη σεζόν 2012-13. Σήμερα, Τρίτη, ο έμπειρος δεξιόχειρας ίντερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και εντάχθηκε επίσημα στην οικογένεια του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Με θητεία στα πρωταθλήματα της Σερβίας, της Αυστρίας και της Τουρκίας, ο Κόστιτς καλύπτει με ευχέρεια τις θέσεις του πλέι μέικερ και του αριστερού ίντερ, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια του ΠΑΟΚ. Ο Πρέντραγκ Κόστιτς γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1981, έχει ύψος 1,88μ. και βάρος 89κ.
- Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη
δύναμη στο ευρωπαϊκό χάντμπολ, με μόνιμη παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά μου θα δώσω ότι περισσότερο μπορώ για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, δήλωσε ο Κόστιτς στο paokhandball.gr.
Γρηγόρης Πετρίδης
Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης, καλωσόρισε τον Κόστιτς στην ομάδα και τόνισε ότι μας κέρδισε το ταλέντο του και η προσαρμοστικότητά του. Είναι παίκτης που παίζει για την ομάδα και ταιριάζει απόλυτα στο φετινό σύνολο που έχουμε δημιουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου