Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΤΗΣ ΑΕΚ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/  
Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι, πριν τις αναμετρήσεις με τον Διομήδη Άργους για την Ευρώπη την Κυριακή 9/9 στη Νέα Κίο και στις 16/9 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» επικράτησε εύκολα 32-18 του Άρη Νίκαιας, ο οποίος φέτος παρουσιάζεται ενισχυμένος. «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι έχουμε ακόμα δύο προπονήσεις και την Κυριακή θα αποδειχθεί στην πράξη το που βρισκόμαστε», τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, ενώ ο ομόλογος του προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας, επεσήμανε: «Είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για την μεγάλη μάχη. Δεν έχουμε προβλήματα. Έχει γίνει κινητοποίηση σε όλη την περιοχή και ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί θερμά».
* Ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε του Φοίβου με 26-22 στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Κιλκίς την Παρασκευή θα αγωνιστεί με τον Αερωπό στην Έδεσσα.
*Σε φιλική αναμέτρηση ο Δούκας νίκησε 32-23 τον Πανελλήνιο στο Δαϊς.
*Σήμερα στο «Φιλίππειο» στις 19:30 ο Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΑΟΚ, καθότι ματαιώθηκε το τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη, που επρόκειτο να διοργανώσουν οι Κύκλωπες.
Την Δευτέρα στο Μίκρα -3- και ώρα 18:00, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά.
*Αύριο στις 16:00, η ΧΑΝΘ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ
* Με έγγραφο του προς την ΟΧΕ ο Κύδων Χανίων παραιτήθηκε από την Α2 Ανδρών. Κατόπιν τούτου η ΔΕΠ θα απευθυνθεί στην πρώτη επιλαχούσα ομάδα που είναι ο Πήγασος Κυψέλης για την αναπλήρωση του κενού του.
* Στις 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΟΧΕ θα διεξαχθεί η κλήρωση των Α2 Γυναικών, Β' Ανδρών, Κύπελλο Ανδρών, Γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου