Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 
Με τους σχολικούς συμβούλους Πειραιά Μαρία Παπαδοπούλου και Ηρακλή Κέλλη συναντήθηκε ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κώστας Κότσιρας με θέμα την ανάπτυξη του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά με την εισχώρηση του αθλήματος στους σχολικούς Πυρήνες. Ήδη έχει υπάρξει προσέγγιση σε 4-5 επιλεγμένα σχολεία, ενώ θετικός προς σε αυτή την κατεύθυνση είναι και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Πειραιά Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής του εγχειρήματος, κάτι που φάνηκε στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του.
*Ο Παράδεισος Αμαρουσίου διοργανώνει στις 21 Οκτωβρίου γιορτή στο Κλειστό Σπύρος Λούης. Ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με σχολεία της περιοχής, έχοντας ήδη γίνει επαφές με καθηγητές φυσικές αγωγές με σκοπό να γίνουν προπονήσεις.
* Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στη Μίκρα -3- το διάστημα 9-12 θα διεξαχθεί προπόνηση Παγκορασίδων- Παμπαίδων της ΕΣΧΘ από τον ΠΟΠ Γιάννη Λαζαρίδη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει προπόνηση παίδων υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Παναγιώτη Ιατρούδη και ειδικευμένη προπόνηση θέσεων στα εξτρέμ από τον Γιάννη Λαζαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου