Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
 
Μετά την επιβλητική νίκη του Διομήδη Άργους με 30-18 επί της ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Κίου την περασμένη εβδομάδα, ήρθε η ώρα του δεύτερου αγώνα των δύο ομάδων στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για τον 1ο γύρο του EHF cup.
Την Κυριακή στις 18:00, η «Ένωση» θα προσπαθήσει να ανατρέψει την διαφορά των δώδεκα τερμάτων με την οποία είχε ηττηθεί στην Αργολίδα και οι «Λύκοι» να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο τους δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.
Αρβανίτης: «Οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο»
«Υπό το πρίσμα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, η ρεβάνς είναι πολύ δύσκολη, αλλά ψυχολογικά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να αγχώσουμε τους αντιπάλους μας. Θα παλέψουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους στο ακέραιο. Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά απ' ότι στο πρώτο ματς. Υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Μπαλωμένου, αλλά ελπίζω ότι θα ξεπεραστούν», ήταν το σχόλιο του τεχνικού της ΑΕΚ, Γιάννη Αρβανίτη.
Δημητρούλιας: «Δεν θα πιαστούμε εξ' απήνης»
Από την πλευρά του ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας, επεσήμανε: «Ξέρουμε ότι θα βρούμε μπροστά μας τον μεγάλο σε πλήθος κόσμου που έχει η ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να παροτρύνει την ομάδα του να φτάσει στην πρόκριση. Εμείς δεν θα πιαστούμε εξ' απήνης. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Πέρα από την τακτική μας θα βασιστούμε στο πνεύμα και στην ψυχολογία μας».
Νούγκοβιτς: «Διαγράψαμε το πρώτο ματς»
Ο κορυφαίος του Διομήδη στο πρώτο ματς, ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Νούγκοβιτς σχολίασε: «Ξεκινάμε από το 0-0. Έχουμε διαγράψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ξέρουμε ότι τα πράγματα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλύτερα απ' ότι στο πρώτο ματς και να πάρουμε την πρόκριση».
Αλβανός: «Θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο»
Ο δεξιός ίντερ της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός τόνισε: «Η εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ματς δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τόσο τις δικές μας όσο και του κόσμου. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Κάναμε μία τραγική εμφάνιση. Η ομάδα στο δεύτερο ματς θα εμφανιστεί με το πραγματικό της πρόσωπο και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% για να φύγει η κακή εικόνα και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου