Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Πετρίδης «Πάμε για τίτλους, χρειαζόμαστε τον κόσμο»

Πηγή: http://www.paok24.com

Ο έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Περίδης, δίνει το στίγμα ενόψει της νέας χρονιάς και καλεί μέσω του PAOK24 τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας.
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ συμπληρώθηκε ενόψει της νέας χρονιάς. Με ποιους στόχους ξεκινά η ομάδα;
"Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Φέτος, όμως, υπάρχει και η πρόκληση της ευρωπαϊκής διάκρισης. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι δεμένη τα τελευταία έξι χρόνια. Για μένα πρόκειται για την πιο νεανική και την πιο δεμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Με την προσθήκη και του
Κόστιτς, που είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ, ξεκινάμε την περιπέτεια και το ταξίδι για τους τίτλους".
Θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ ισχυοποιήθηκε μέσα από τις μεταγραφές;
"Ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι και στα άκρα και στους ίντερ, με τις προσθήκες των Κόστιτς και Τσάτσου. Κατά τη γνώμη μου η ομάδα είναι 30% καλύτερη σε σχέση με πέρσι.
Η ανταπόκριση που εισπράττετε από τον κόσμο ποια είναι;
"Θα κάνω μία παράκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει. Έχουμε βρει κάποιους χορηγούς, αλλά το τμήμα μετά τη συρρίκνωση του μπάτζετ, καταλαβαίνετε ότι θέλει βοήθεια από τον κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σχεδόν τίποτα. Αντιλαμβάνομαι τις οικονομικές δυσκολίες που έχει κάθε οικογένεια. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να θεσπίσουμε ένα εισιτήριο τριάντα ευρώ με το οποίο ο φίλαθλος βλέπει τους αγώνες και του ανδρικού τμήματος και του γυναικείου. Να σκεφτείτε ότι το εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ κοστίζει πενήντα ευρώ. λυπάμαι που το λέω, αλλά η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλη δουλειά στα διαρκείας και εμείς έχουμε μείνει πίσω. Πιστεύω ότι τις δύο επόμενες εβδομάδες οι φίλαθλοι θα στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν κάθε χρόνο".
Σήμερα από που μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ;
"Από το Παλατάκι και για τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μας φιλοξενεί το περίπτερο του Magazine ακριβώς κάτω από τον Πύργο του ΟΤΕ. Επίσης, γα εξυπηρετούμε και τους φιλάθλους μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο καθένας μπορεί να έρχεται και να προμηθεύεται το εισιτήριο στη διεύθυνση Ίωνος Δραγούμη 50, όπου στεγάζεται η ατομική μου επιχείρηση.
Οι φίλαθλοι από το εξωτερικό, πώς μπορούν να εξυπηρετηθούν για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας;
"Στην ιστοσελίδα paokhandball.gr υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στην ενότητα των εισιτηρίων, ώστε ο κάθε φίλαθλος από το εξωτερικό να μπορέσει να προμηθευτεί το διαρκείας του, είτε μεμονωμένα, είτε μέσα από το συνδεσμικό κίνημα του ΠΑΟΚ. Εγώ προσωπικά θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τους συνδέσμους μας στο εξωτερικό, να τους ευχαριστήσω για την περσινή τους βοήθεια και να τους ενημερώσω για τη νέα χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου