Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ: Έγινε η πρώτη συνάντηση

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.gr 
 
Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και με διάχυτη την αίσθηση για δυναμική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του ανδρικού τμήματος των Ελπίδων Πάτρας την Κυριακή που μας πέρασε. Κατά την διάρκειά της το Δ.Σ. της ομάδας παρουσίασε τον νέο προπονητή Κο Καλούδη Απόστολο που με την εμπειρία του θα καθοδηγήσει το τμήμα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β εθνικής.
Το φετινό ρόστερ αποτελείται από παίκτες που ήδη έχουν πολύ μεγάλη προυπηρεσία στα γήπεδα του χάντμπολ αλλά και από αυτούς που έχουν προέλθει από μεταγραφές. Επίσης ενισχύσεις θα υπάρξουν και από παίκτες από τον μακροχρόνιο σχεδιασμό όπως αυτοί του εφηβικού τμήματος που έδειξαν ότι έχουν το ταλέντο και την διάθεση να συμμετέχουν
ενεργά και να επωμισθούν από εδώ και πέρα νέες ευθύνες.
Ο νέος προπονητής καλείται να συνκεράσει τις ηλικιακές και παικτικές ιδιαιτερότητες των αθλητών του με στόχο την άνοδο στην κατηγορία της Α2.
Βεβαίως η ομάδα των Ελπίδων έχει να αντιμετωπίσει και έναν άλλο υπολογίσιμο αντίπαλο όπως η έλλειψη γηπεδικών υποδομών κάτι που ελπίζει να διευθετηθεί με το άνοιγμα του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι.
Παρ’ όλ’ αυτά το Δ.Σ. των Ελπίδων αισιοδοξεί ότι η ομάδα με αγωνιστικό πνεύμα θα προχωρήσει δυναμικά, εύχεται προς τον προπονητή και τους παίκτες ένα πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.
Να υποσημειώσουμε και την συμμετοχή των Ελπίδων στο 1Ο Ετήσιο Συμπόσιο Χειροσφαίρισης προπονητών διαιτητών αθλητών και παραγόντων που διεξήχθη στο Λουτράκι από Παρασκευή έως και την Κυριακή 21-23/9.
Εκεί ο προπονητής των υποδομών και ο παραγοντικός εκπρόσωπος της ομάδας είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του αθλήματος και να ανταλλάξουν σκέψεις με προπονητές και παράγοντες από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου