Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Θετικό τεστ με νέο πρόσωπο τον Κόστιτς

Πηγή:  http://olapaok.gr  - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Ο ΠΑΟΚ έστειλε το Σάββατο (8/9) στο φιλικό με αντίπαλο την ΧΑΝΘ ενθαρρυντικά μηνύματα δείχνοντας ότι συνεχώς βελτιώνεται. Δοκιμάστηκε ο 31χρονος Σέρβος δεξιόχειρας, Πρέντραγκ Κόστιτς

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Σάββατο (8/9) με 29-22 την ΧΑΝΘ . Λίγες ώρες, λοιπόν, μετά τη νίκη επί του Φιλίππου στην Βέροια ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Υετίων, είχε ξανά την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας και πάλι όλους τους παίκτες του ρόστερ.
Οι χειροσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν αισθητά βελτιωμένοι σε αρκετούς τομείς και τα μηνύματα που έστειλαν ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Στο παιχνίδι δοκιμάστηκε και ο 31χρονος (1,88) Σέρβος δεξιόχειρας, Πρέντραγκ Κόστιτς, ο οποίος ικανοποίησε αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του θα βγουν μετά την παρουσία του στο φιλικό της Δευτέρας (10/9) κόντρα στον Φίλιππο. Στο παρελθόν έπαιξε στην Ραντνίσκι, στην Ζνεντέροβο, στο πρωτάθλημα της Αυστρίας και στην Κυπελλούχο Τουρκίας, Μπούρσα.
Ο Τσακίρης δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του, αλλά όπως εκτιμάται θα τεθεί άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου