Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣI ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
Προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της (30/11-2/12) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013 με αντιπάλους Σλοβακία, Φινλανδία και Ελβετία, θα πραγματοποιήσει στο Καρπενήσι η Εθνική ομάδα Χάντμπολ Γυναικών.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το διάστημα 3-7 Οκτωβρίου, ενώ θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Ρουμάνικη CSM Βουκουρεστίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.
Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 και το δεύτερο -που θα έχει επίσημο χαρακτήρα- θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 του μήνα στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας.
Η συμφωνία της φιλοξενίας οριστικοποιήθηκε χθες μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΟΧΕ με τον Δήμο Καρπενησίου. Στη συνάντηση παρευρέθησαν από πλευράς Ομοσπονδίας ο Ειδικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος- μάνατζερ Εθνικών Ομάδων Γιάννης Βαρελτζής και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου Κων/νος Χατζηδημητρίου, ενώ τον Δήμο Καρπενησίου, εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Κλεομένης Λάππας και οι σύμβουλοι Δημάρχου, Ευαγγελία Σοφρώνη και Βαγγέλης Βλάχος.
Η συνδιοργάνωση είναι της ΟΧΕ και του Δήμου Καρπενησίου με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και χορηγό το Hotel Spa Montana.
Παράλληλα με την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Καρπενήσι, η ΟΧΕ σχεδιάζει μία σειρά από δράσεις με στόχο την ανάπτυξη του χάντμπολ στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και την προβολή και ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού του Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την θα επισκεφτούν τα σχολεία της περιοχής και θα μοιράσουν αφίσες στους μαθητές, προγραμματίζεται σεμινάριο καθηγητών φυσικής αγωγής για τις αναπτυξιακές ηλικίες στο άθλημα, ενώ στα πλάνα υπάρχει και διεξαγωγή τουρνουά Street Handball στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου