Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πλευρό της γυναικείας ομάδας ο ΣΦ ΠΑΟΚ "Πατριαρχείο"

Πηγή: http://olapaok.gr - Από Χρύσανθο ΔοβλέτογλουΤην θέρμη του κόσμου του ΠΑΟΚ ένιωσαν την Πέμπτη (27/9) οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο φιλικό που έδωσαν στα Γιαννιτσά κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο
Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε την Πέμπτη (27/9) με σκορ 30-25 στα Γιαννιτσά τον Μέγα Αλέξανδρο στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία αρκετών οπαδών από του ΠΑΟΚ από τον ΣΦ Πατριαρχείο, οι οποίοι στήριξαν τον "Δικέφαλο" κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ μετά το τέλος του ματς προγραμμάτισαν σε συνεννόηση με τον επιχειρηματία του εστιατορίου "Μπακαλόγατος" γεύμα μέσα σε άριστο κλίμα.
Η προπονήτρια της ομάδας, Γρηγορία Γκόλια, πραγματοποίησε δοκιμές και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη, παρόλο που δήλωσε πως χρειάζεται κι άλληδουλειά ώστε να βγουν στο 100% οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ. "Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε είναι να βρισκόμαστε καθημερινά στο γήπεδο, απλά χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσουμε περισσότερο ομοιογένεια", τόνισε στο olaPAOK.gr.
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε:"Ευχαριστώ θερμά τόσο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος "Μπακαλόγατος", όσο και τους φιλάθλους του ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο για την παρουσία τους στο γήπεδο και για την φιλοξενία που μας επιφύλαξαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου