Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λουτράκι με την ευκαιρία του 1ου συμποσίου που διοργανώνει η ΟΧΕ, η Νέα Ιωνία υπέταξε με 29-15 την νταμπλούχο Ελλάδος Ορμή Λουξ. Η ομάδα της Πάτρας παρουσιάστηκε αγνώριστη με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της σε σχέση με πέρσι, αλλά και πάρα πολλά λάθη στο παιχνίδι της. Αντίθετα η Νέα Ιωνία πιο συγκεντρωμένη και με μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι της κατόρθωσε να φτάσει σε μία ευρεία νίκη.
«Ποτέ μου δεν έψαξα για δικαιολογίες. Ήμασταν πολύ κακοί. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, χρειάζεται πολύ δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε», σχολίασε από την πλευρά του ο προπονητής της Ορμής Ανδρέας Καραβέλας.
Από την πλευρά της Νέας Ιωνίας η προπονήτρια Σοφία Ναϊσίδου τόνισε: «Και οι δύο ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες. Βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας. Το ευχάριστο είναι πως το παιχνίδι ήταν γεμάτο από νεαρές κοπέλες. Το εγχείρημα που ξεκινήσαμε εμείς πριν από 2-3 χρόνια, προσπαθεί από φέτος και η Ορμή και σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη».
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ 29-15
Τα δεκάλεπτα: 5-3, 9-5, 14-7 (ημχ.), 20-11, 25-12, 29-15
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Καλασνίκοβα, Σλιάκοβα 4, Παππά, Κουτσαμποικίδου, Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ν. 3, Μαυρογεώργη Β., Ευκαρπίδου, Παπανικολάου 4, Χρυσή 3, Τσακάλου 8, Χρονοπούλου 1, Γκεργκίνα 1, Κοντοστεργίου 1, Βοίτοβιτς 3, Μακρή 1.
ΟΡΜΗ (Ανδρέας Καραβέλας): Μίσκοβιτς, Κασάπη, Στράτου 2, Καράγιωργα 2, Ευαγγελίδου 2, Δημητρίου, Μούρνου 4, Νούσια, Ματαρόνα, Παπανικολοπούλου, Βελίτσκοβιτς 2, Ρόσση, Κορομηλά, Έλληνα 3.
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης- Νάσκος, Δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 1/1-1/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου