Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

AEK: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Πηγή:  http://www.aek-live.gr 

Σε λιγότερες από έξι ημέρες, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ρίχνεται στην «μάχη» των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων αντιμετωπίζοντας τον Διομήδη στο Άργος. Την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες και η «Ένωση» θέλει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF CUP. Για αυτό το λόγο και οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται πλέον εντατικά για το επικείμενο ματς, θέλοντας να εμφανιστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Η ΑΕΚ έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, καθώς στα φιλικά που έδωσε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Αερωπό και την ΧΑΝΘ φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Ο προπονητής της «Ένωσης», Γιάννης Αρβανίτης κράτησε πολλά θετικά αλλά σημείωσε και τις
αδυναμίες που θα πρέπει να δουλέψει αυτή την εβδομάδα για να παρουσιαστεί η ΑΕΚ ακόμα καλύτερη απέναντι στον Διομήδη. «Φανερώθηκε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και την εβδομάδα που απομένει πριν τα σημαντικά ματς με τον Διομήδη θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο τεχνικός της «ένωσης» σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας στα φιλικά που έδωσε.
Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα
Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις μετρώντας πλέον αντίστροφα εν όψει της αναμέτρησης που ακολουθεί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα μια απογευματινή προπόνηση στο Μενίδι με τον Γιάννη Αρβανίτη να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία, καθώς τα μεγάλα παιχνίδια κερδίζονται συνήθως από την άμυνα. Οι παίκτες της «Ένωσης» είναι συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν τη νίκη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Να θυμίσουμε πως ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει με αγωνία τον επαναληπτικό αγώνα με τον Διομήδη που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια με το ενδιαφέρον να είναι ήδη έντονο. Παράλληλα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας που εξέδωσε η Ερασιτεχνική για την ενίσχυση της ομάδας χάντμπολ. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 50 ευρώ, ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), και πωλούνται από τα γραφεία του Α.Σ ΑΕΚ Δεκελείας 138-40 (τηλ 210-2584583), από το Δωματιάκι της ORIGINAL 21 και Από το AEKshop στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να θυμίσουμε πως το 10% των εισιτηρίων διαρκείας θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μια συνεργασία η οποία θα έχει και συνέχεια καθώς η ΑΕΚ αποσκοπεί στην υλοποίηση νέων ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, ανακοίνωση έχει βγάλει προ πολλού και η Original 21, που τονίζει: «Επειδή το πρωτάθλημα, μας χαμογελάει... Βοηθήστε και εσείς την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα διαρκείας και βρεθείτε δίπλα στην ομάδα!!! Διαρκείας πωλούνται καθημερινά στο Δωματιάκι από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, καθώς και σε όλες τις στεγασμένες φωλιές της Original 21 σε όλη την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου