Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

MVP 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

MVP της 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ αναδείχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία MVP, ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας ψηφίστηκαν ακόμα οι Σεβαστίδης (ΠΑΟΚ) και Τσάτσος Αερωπού Έδεσσας
Ο Χ. Μπακαούκας δήλωσε: « Ευχαριστώ τους προπονητές για την επιλογή τους. Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αφιερώνω αυτή τη διάκριση σε όλους τους συμπαίκτες μου που συνέβαλαν στη νίκη αυτή. Η συνδρομή των φιλάθλων ήταν σημαντική και αυτή τη φορά και ευχαριστηθήκαν για τη νίκη μας. Θέλουμε να τους δίνουμε πάντα χαρές»
Γιάννης Αρβανίτης προπονητής ΑΕΚ: «Κάναμε μια καλή αρχή με μια σημαντική νίκη. Πήγαμε αρκετά καλά. Στόχος μας είναι σε όλο το πρωτάθλημα να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Στέλιος Υετίων-προπονητής ΠΑΟΚ: « Ηταν πιο έτοιμη η ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο ρόλο και προηγούνταν με 10-7. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο γήπεδο. Προχωράμε αφήνοντας πίσω το αποτέλεσμα αυτό .Κάνουμε ενασύνταξη. Και θα παραταχθούμε στο Δαϊς το Σάββατο με στόχο να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Δούκα»
Παναγιώτης Μελετάκος –προπονητής Άρη Νικαίας: «Ήταν ένα σημαντικό ματς. Κάναμε πολύ κακή αρχή στο α ημίχρονο. Στη συνεχεία ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι σε καίρια σημεία του αγώνα, θα μπορούσε και ο Πανελλήνιο να πάρει τη νίκη».
Ο Δημήτρης Σκάρλος-προπονητής Πανελληνίου: « Η ομάδα έχασε από το 18΄ γιατί δεν είχε τακτική σκέψη. Έπεσε σε εσωστρέφεια. Αυτό δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Κάποια διαστήματα που η ομάδα έβρισκε την ηρεμία της έδειχνε πως μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά τελικά αυτό δεν κατορθώθηκε. Συγχαρητήρια στον Άρη Νικαίας για τη νίκη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου