Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σούπερ εμφάνιση στη Βέροια

Πηγή:http://www.paok24.com
 
 Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φίλιππο στη Βέροια με 17-31 σε φιλική αναμέτρηση παίζοντας για πρώτη φορά φέτος πλήρης. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Νίκολα Κνέζεβιτς, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Στέλιος Υετίων χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του απέναντι σε μία ομάδα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού χάντμπολ, δοκίμασε άμυνες 6-0 και 5-1, καθώς και κάποιες νέες τακτικές στην επίθεση, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. "Η δουλειά μας φαίνεται ότι αποδίδει. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους τερματοφύλακές μας, Γουργούμη, Κνέζεβιτς και Ζάγκα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και πιο έτοιμοι", τόνισε ο προπονητής του Δικέφαλου στο PAOK24.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 7-14. Στο δεύτερο μέρος θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κνέζεβιτς, που είχε ιδιαίτερα καλές αποκρούσεις σε σουτ στις γωνίες και ακριβείς πάσες στους αιφνιδιασμούς, δείχνοντας ότι θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς προέρχεται μόλις από μία προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Φιλίππου βρισκόταν ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Μάντζος.
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου