Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη προπόνηση με νέο "αίμα"

Πηγή: olapaok.gr
Τα κορίτσια του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (1/9) για πρώτη φορά στο γήπεδο. Ποιες παίκτριες έδωσαν το παρών και ποια η ξένη που δοκιμάζεται. Τι δήλωσε ο έφορος του "Δικεφάλου", Δημήτρης Χασεκίδης

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη (1/9) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Το ρόστερ στον "Δικέφαλο" σχεδόν έχει διαμορφωθεί, αφού από την ομάδα αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους η Βασιλέσκου και η Γιουρούκη, ενώ ήρθαν οκτώ νέες παίκτριες. Αυτές είναι η διεθνής πλέι μέικερ, Μάρθα Λογδανίδου, οι Δανάη Γούσιου, Ελλη Σαλασίδου, Σισαούρη Μαρία, Βαρβάρα Τραπεζανλή και τρεις χειροσφαιρίστριες από τους Πόντιους Κιλκίς.
Από τον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται η αριστερόχερας ίντερ, Ειρήνη Σπάσοβα, και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε 7-10 ημέρες. Από τους ιθύνοντες του τμήματος εξετάζονται και άλλες παίκτριες, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν στην μεταγραφή της Σπάσοβα.
"Στόχος της ομάδας είναι η ταχύτερη παραμονή στην κατηγορία και μετά από αυτό η έξοδος στην Ευρώπη μέσω μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα. Οι οικονομικές δυσκολίες είναι μεγάλες αλλά είμαστε εδώ για τα δύσκολα", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου