Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Α1 ΑΝΔΡΩΝ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (συνέχεια)


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών δήλωσε: «Προσπαθούμε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να πετύχουμε μια μεγάλη συσπείρωση για τον ΠΑΟΚ. Εξωαγωνιστικά με την ολόθερμη συμπαράσταση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αλλά και με την βοήθεια του αρχηγού της ομάδας Αντώνη Σαλουλίδη απευθυνόμαστε σε επιφανείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπως ο Γιώργος Σαχπατζίδης αλλά και στον απλό λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει έμπρακτα την συμπαράστασή του αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας. Στον αγωνιστικό τομέα πλαισιώνουμε τον κορμό της ομάδας με νέα στελέχη. Ο ΠΑΟΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους και θέλουμε αυτούς τους στόχους να τους υπηρετήσουμε απόλυτα. Ξεκινάμε το Σάββατο στο κλειστό του Βύρωνα με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Τάκης Μελετάκος προπονητής του ΓΝΟΝ Άρης για το νέο πρωτάθλημα τονίζει: «Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες λόγω των οικονομικών. Θα είναι ένα πρωτάθλημα δυο –τριών ταχυτήτων. Θα υπάρχουν ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και ομάδες που θα κυνηγούν την επιβίωση. Το 2000 οδήγησα τον Άρη στην Α1 κατηγορία και μείναμε μέχρι το 2004 τώρα επανερχόμαστε μετά από 7 χρόνια χωρίς εμπειρίες. Έχουμε δύσκολο στόχο να σώσουμε την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των αθλητών οι οποίοι να σημειωθεί, είναι εκατό τοις εκατό ερασιτέχνες. Κάνουμε μια συστηματική δουλειά στις υποδομές με τον συνεργάτη Γιώργο Μπελεχρή και πιστεύω πως σε 3 χρόνια, αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς»

Ο Νίκος Γεωργιάδης-προπονητής ΓΑΣ Κιλκίς για το νέο πρωτάθλημα και για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα του δηλώνει: «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να είναι περισσότερο ποιοτικό και ανταγωνιστικό σε σχέση με τα τελευταία πρωταθλήματα παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία έχουν πλήξει τόσο την κοινωνία μας όσο και το κομμάτι του αθλητισμού. Ευελπιστώ να καταφέρουν όλες οι ομάδες να επιβιώσουν και να βγουν αλώβητες αυτή τη δύσκολη χρονιά. Όσο για τη δική μας ομάδα έχω να πω πως είναι μια νέα ηλικιακά ομάδα , ο κύριος κορμός της αποτελείται από αθλητές που δουλεύουν χρόνια μαζί και έχουν βγει από τα τμήματα της ανάπτυξης του συλλόγου μας ενώ φέτος προστέθηκαν κάποιοι ακόμα νέοι αθλητές με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο όραμα. Η ομάδα έχει προοπτική αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να σταθούμε στα σαλόνια της Α1.Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου