Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΕΚΕΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ!

Πρώτη επίσημη για την παιδικό τμήμα χάντμπολ του Αμύντα, υπό την καθοδήγηση του Ζαφείρη Μπεκερίδη που παρουσιάστηκε και επισήμως από την Διοίκηση του συλλόγου στους παίκτες.
Ο νέος προπονητής του ηλικιακού τμήματος και παλιά δόξα του Αμύντα, αρχικά συνομίλησε με τους παίκτες και τους περιέγραψε το πλάνο βάση του οποίου θα λειτουργήσει το τμήμα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας που περιλάμβανε τακτικοτεχνικού είδους ασκήσεις σε ήπιους ρυθμούς , προκειμένου ο προπονητής να πάρει μια εικόνα της κατάστασης που βρίσκονται οι χειροσφαιριστές .
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός διαπίστωσε ότι το τμήμα του συλλόγου διαθέτει πάθος και διάθεση για το άθλημα, ωστόσο απαιτείται σκληρή δουλειά απ όλους , ώστε η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω!
Παράλληλα ο Σύλλογος της Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την προετοιμασία των παικτών που εντάσσονται στην ηλικιακή κατηγορία των μίνι αγοριών και κοριτσιών, απ όπου θα προέλθουν οι επόμενες γενιές-ταλέντων που θα ασχοληθούν με το χάντμπολ.
Ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε πως ο Αμύντας είναι το σπίτι του στο οποίο επέστρεψε, με σκοπό να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση των ηλικιακών του τμημάτων, που το τελευταίο διάστημα παρουσίαζαν αδυναμίες ως προς την οργάνωση τους.
Από την Πέμπτη 8 Αυγούστου εισέρχονται σε ρυθμούς προπονήσεων και τα τμήμα κορασίδων και παγκορασίδων στα οποία υπεύθυνος ορίστηκε ο Θεοχαρίδης Γεώργιος από τον οποίο η διοίκηση προσμένει πολλά.
Τέλος, θρίλερ παρατηρείται τις τελευταίες μέρες ,σχετικά με τον προπονητικό θώκο της ανδρικής ομάδα του Αμύντα , με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγω για τον ερχομό εγνωσμένης αξίας τεχνικού, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν θα προέρχεται από τον Ελλαδικό χώρο ή από την περιοχή των Βαλκανίων.
Μέχρι στιγμής η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασίας της με τον, Βαλάντη Κωστόπουλο, περιμένοντας και ο ίδιος τις οποίες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στο όλον ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου