Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτιά για τον ΠΑΟΚ με σούπερ άμυνα

Πηγή: olaPAOK.gr
Ο "Δικέφαλος" κέρδισε (25-17) το Σάββατο (17/9) τον ΓΑΣ Κιλκίς έχοντας υποδειγματική αμυντική λειτουργία. Κατέκτησε την κορυφή του τουρνουά η ομάδα του Στέλιου Υετίων

Ο ΠΑΟΚ κατέλαβε το Σάββατο (17/9) την πρώτη θέση του τουρνουά που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς νικώντας την μακεδονική ομάδα στον τελικό με 25-17. Ο προπονητής του "Δικεφάλου", Στέλιος Υετίων, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, κυρίως, από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και την συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του σε δύσκολες καταστάσεις, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά όπως δήλωσε στο olaPAOK.gr:
"Χρειαζόμαστε δουλειά στα τελειώματα για να έχει αντίκρισμα η καλή προσπάθεια που κάνουμε στα μετόπισθεν. Σήμερα για παράδειγμα χάσαμε δύο πέναλτι και πέντε τετ α τετ τα οποία σε ένα επίσημο ματς μπορεί να μας κοστίσουν".
Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον Πετρίδη, ο οποίος αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Παρασκευής (16/9) με την ΧΑΝΘ. Ο πλέι μέικερ του "Δικεφάλου" από την Τρίτη (20/9) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Επίσης, από το ματς απουσίασε και ο Αποστολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου