Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Α2


Πηγή: http://www.e-handball.gr
Η επιστροφή του Άρη Θεσσαλονίκης στην Α2 συνοδεύεται από την αισιοδοξία του τεχνικού τιμ και των παικτών ότι η ομάδα θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστική, αναδεικνύοντας παράλληλα όσο τον δυνατόν περισσότερους αθλητές από τα ηλικιακά τμήματα που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ.
Οι θεσσαλονικείς κατ την διάρκεια των μεταγραφών ενισχύθηκαν με τους Χάρη Ράμο (ΧΑΝΘ), Μένιο Καράγγελο (Θεραμικός), Παναγιώτη Σιπόπουλο (Διας Π.), ενώ αποχώρησαν οι Σαραγιαννίδης, Γκατσινικούδης, Λαζαρίδης, Μπειλής
Ο προπονητής του Άρη Θες/νίκης Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο e-handball.gr σχολίασε τις ιδιαιτερότητες που εμπεριέχει το πρωτάθλημα της Α2 και αυτό διότι μετέχουν σύλλογοι με αξιοσημείωτη ιστορία και με ανεπτυγμένα τμήματα υποδομών όπως ο Φοίβος και ο Ζαφειράκης Νάουσας, επίσης διαπίστωσε ότι ομάδες σαν τον Α.Ο.Ιωαννίνων τον Φαίακα Κέρκυρας και τον Αρίων Πτολεμαίδος θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις έδρες τους προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
Σε ότι να κάνει με την ομάδα του , θεωρεί ότι πρόκειται για έναν νεανικό κορμό που με την κατάλληλη προετοιμασία και την στήριξη των οπαδών , που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται κοντά στον σύλλογο, θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας.
Κλείνοντας ο Έλληνας τεχνικός εκθείασε την δουλεία που γίνεται στις ηλικιακές κατηγορίες του συλλόγου και ότι ορισμένα ζητήματα σχεδιασμού που κωλυσιεργούσαν αναμένεται άμεσα να επιλυθούν

Ο Ηρακλής Θεσ/νίκης μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν (την 2η του στο πρωτάθλημα της β εθνικής), τερμάτισεστην 3η θέση της βαθμολογίας, παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Παναγιώτη Γούσιου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βαθμολογικό ντισαβαντάζ -3 βαθμών. Η κατάληψη της 3ης θέσης σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, έφερε τον σύλλογο στην Α2 κατηγορία όπου θα κάνει τη παρθενική του εμφάνιση.
Η διοίκηση του Ηρακλή εμπιστεύτηκε και την φετινή αγωνιστική περίοδο το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του Παναγιώτη Γούσιου. οποίος πιστεύει ότι το έμψυχο υλικό της ομάδας θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για τις υποχρεώσεις της κατηγορίας και μάλιστα όποιος θα τους υποτιμήσει θα έχει και το αντίστοιχο τίμημα.
Οι κυανόλευκοι απέκτησαν ένα μεγάλο αριθμό παικτών 9 τον αριθμό και συγκεκριμένα τους: Σάκη Ναουμίδη (Φοίβος), Ηρακλή Αδαμίδη (Κυδων Χ.), Αλέξανδρο Γκιοργκεβιτς (Διας Π.), Γιάννης Φραγγής (Ζαφειράκης Ν.), Πασχάλης Χαριτονίδης (Αλεξανδρούπολη), Φιλήμων Μαυρίδης (Χ.Α.Ν.Θ.), Χρήστος Μιχαηλίδης (Νέμεσις), Γιώργος Πούλκος (Σταυρούπολη), Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (Σταυρούπολη), ενώ αποχώρησαν οι Σiπόπουλος , Δραγάνης και Μενεψάκος.
Ο Παναγιώτης Γούσιος τόνισε ότι παρά το μεγάλο αριθμό το μεταγραφών η ομάδα θα έχει συνοχή και ομοιογένεια και αυτό διότι τα 2/3 των μεταγραφών προπονούνταν με τον σύλλογο καθ όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν.
Χαρακτήρισε εύστοχη την ενέργεια της ΟΧΕ να διαχωρίσει την Α2 σε δυο ομίλους ,καθώς οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κατά συνέπεια και ο χώρος του αθλητισμού, δημιουργούν νέα δεδομένα στα οικονομικά των σωματείων και προφανώς ο περιορισμός των εξόδων από tην εν λόγω αναδιάρθρωση θα δώσει μια ανάσα στα σωματεία της κατηγορίας.
Ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην κατηγόρια και γιααυτό το σκοπό απηύθυνε κάλεσμα συμπαράστασης προς τους φιλάθλους του Ηρακλή προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του συλλόγου.
Τέλος η διοικούσα αρχή ανακοίνωσε τα ονόματα των Βραχιολίδη Αλέξανδρου και Κανθίζογλου Αλέξανδρου που θα αναλάβουν την προετοιμασία των ηλικιακών ομάδων του συλλόγου για τη σεζόν 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου