Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνικά... κανόνια


Τις διαθέσεις τους έδειξαν με το καλημέρα οι Έλληνες χαντμπολίστες που αγωνίζονται για μια ακόμα χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Στο Μπάλινγκεν μπροστά σε 2.000 κόσμο η τοπική ομάδα με μεγάλο ηγέτη τον Αλέξη Αλβανό που ήταν πρώτος σκόρερ με 6 γκολ νίκησε 36-28 (16-11) την Γκούμερσμπαχ. Eξαιρετικές εμφανίσεις από Καρυπίδη, Σανίκη, Βασιλάκη, Χαλκίδη, Τζιμούρτο και Μπαλωμένο.
Ο Αλβανός δεν έδειξε «οίκτο» κόντρα στην πρώην ομάδα του και οι άνθρωποι της Μπάλινγκεν άρχισαν να τρίβουν ήδη τα χέρια τους βλέποντας πως η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή αρχίζει να κάνει ήδη απόσβεση. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Σάββας Καρυπίδης (9 γκολ), Γρηγόρης Σανίκης (3) και Αλέξανδρος Βασιλάκης (3) που πέτυχαν παραπάνω από τα μισά γκολ της Μέλσουνγκεν στην νίκη με 28-21 (16-11) επί της Χούτενγμπεργκ. Στο Βέτσλαρ διεξήχθη ο ελληνικός «εμφύλιος» μεταξύ Γιώργου Χαλκίδη (1 γκολ) και Δημήτρη Τζιμούρτου (3 γκολ) με νικητή τον πρώτο, αφού η Βέτσλαρ επικράτησε με 30-28 (14-13) της Χιλντεσχάιμ μπροστά σε 4.000 θεατές.
Τέλος στην πρεμιέρα της Αυστριακής λίγκας ο Σπύρος Μπαλωμένος πραγματοποίησε πολύ θετική εμφάνιση, σημειώνοντας και 3 γκολ στην ήττα της Λέομπεν με 29-31 (15-12) από την Μπρέγκεντς στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου