Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Α1 ΑΝΔΡΩΝ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Ο Γιάννης Αρβανίτης ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος δηλώνει: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Διομήδη Άργους, η έκβαση των οποίων θα είναι κλειδί για τη συνέχεια. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η χρονιά είναι δύσκολη λόγω της οικονομικής συγκυρίας, εμείς όμως θα αγωνιστούμε ,διεκδικούμε κύπελλο και πρωτάθλημα. Σχετικά με θέματα πειθαρχίας στην ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στην ΑΕΚ. Εμείς έχουμε εξάρτηση από το ποδόσφαιρο πιστεύω όμως πως η διοίκηση θα λειτουργήσει όπως πάντα υποστηρικτικά. Ο ΠΑΟΚ, ο Διομήδη Άργους, η ΧΑΝΘ η ΑΕΚ και η Έδεσσα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ερωτηματικό αποτελεί ο Φίλιππος, ενώ εκτιμώ πως οι άλλες ομάδες θα αγωνιστούν για την παραμονή τους».

Ο Γιώργος Κρανάκης προπονητής του ΑΣΕ Δούκα για το πρωτάθλημα 2011-2012 δηλώνει: «Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό. Πρέπει σε αυτό να συμβάλουμε όλοι. Είναι μια δύσκολή χρονιά αφού αν όχι όλες οι ομάδες οι περισσότερες, μείωσαν το μπάτζετ. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ αλλά ο βασικός κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος. Παίζουμε την Κυριακή με τα Χανιά, πέρυσι είχαμε χάσει στην έδρα μας και είχαμε φέρει ισοπαλία στο εκτός έδρας. Στα παιχνίδια με τα Χανιά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δυναμικά το παρών μας στη φετινή χρονιά»

Ο Χρήστος Τζουβάρας ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας τονίζει: « Η ομάδα είναι ίδια με εξαίρεση τον Ανανιάδη ο οποίος επέστρεψε στη ΧΑΝΘ. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία ολοκληρώσαμε κα ένα κύκλο με φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω θα έχουμε αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι κατά πόσο οι ομάδες θα αντέξουν σε αυτή την οικονομική συγκυρία. Όλο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής πρόεδρο τον κ. Τσάπα και τους συμβούλους Θωμά Μουμτζιδέλη ,Αρβανίτη και Κράλη είναι στο πλευρό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος»

Ο Απόστολος Ντέλας, ένας εκ των προπονητών του Φιλίππου Βέροιας, για το πρωτάθλημα της νέα χρονιάς σχολίασε: «Εύχομαι να ξεκινήσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα στο Φίλιππο. Δεν μπορούμε να έχουμε στόχους. Όλοι μαζί δουλεύουμε για την αναστύλωση της ομάδας σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους τους πολίτες της Βέροιας κοντά μας για να συνεχίσουμε το έργο που έχει αρχίσει ο Φίλιππος εδώ και πολλά χρόνια, υπηρετώντας το άθλημα του χάντμπολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου