Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμη η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ του Κων/νου Χατζηδημητρίου


Με επιτυχία ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια ενόψει της έναρξης του φετινού πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη επικράτησε 29-25 του Δούκα στο Δαϊς σε ένα ματς το οποίο έλεγχε από το 13? και μετά με την διαφορά να φτάνει τα 5 τέρματα στο 31? (10-15), στο 41? (18-23) και στο 58? (24-29).
Ο Δούκας από την άλλη πλευρά έχει δικαιολογία την απουσία του Νικολαϊδη (τραυματίας) και των Μαστορογιάννη, Τζηρά, λόγω του στρατιωτικού πρωταθλήματος, ενώ από την ΑΕΚ απουσίασε για τον ίδιο λόγο ο Ασαρίδης, ενώ Γιαννόπουλος, Καφφάτος έμειναν στον πάγκο, λόγω μικροτραυματισμών. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας σε ένα ακόμα ματς ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση πετυχαίνοντας 11 τέρματα (1 πέναλτι), ενώ πολύ καλή εικόνα είχαν και οι νεαροί Ζαχάρης, Οικονόμου. Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στα Χανιά τον Κύδωνα.
ΔΟΥΚΑΣ- ΑΕΚ 25-29
Τα δεκάλεπτα: 4-2, 7-8, 10-13 (ημχ), 18-21, 22-24, 25-29
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης, Μαγκαφουράκης, Γκέρτσος 2, Αργυράκης 1, Μουντζουρίδης 5, Παπαδιονυσίου 4, Κοτελίδας, Γεωργίου 5, Κοβογλανίδης 1, Μπραουδάκης 2, Μυλωνάς, Αραμπακόπουλος, Αιβαλιώτης, Τσακνής, Κανάκης, Ακάλεστος 2, Τόμπρος 3, Νικολαϊδης.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Συγγάρης, Κουλούρης, Μαξίμοβιτς 2, Βακάλης 2, Κοκολοδημητράκης 2, Παπαδόπουλος 2, Μπακαούκας 11, Τσαούσης, Γεωργιάδης 3, Αιβάζης, Τούτσης 1, Οικονόμου 2, Κόντης 2, Ζαχάρης 2. Δίλεπτα: 2-2, πέναλτι: 1/3-1/1.
Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Δεν είχαμε πολύ κέφι. Παρόλα αυτά είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Η πραγματική μας εικόνα θα φανεί κόντρα στον ΠΑΟΚ». Στην ερώτηση αν είναι κακό που η ομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» απάντησε: «Και πέρσι με αυτό το παιχνίδι ξεκινήσαμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Αν είναι να το ξαναπάρουμε ας χάσουμε ξανά στην πρεμιέρα»!
Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Ηταν το τελευταίο φιλικό. Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν πάμε με υπεροψία στα Χανιά, πέρσι χάσαμε στην έδρα μας και στην Κρήτη φέραμε ισοπαλία».
Γιώργος Βακάλης (πλέι μέικερ ΑΕΚ): «Πάμε δυνατά για το πρώτο μας ματς. Είχαμε θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Κάνουμε πρωταθλητισμό και για αυτό δεν μας απασχολεί που θα παίξουμε στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ. Παρά τα όσα προβλήματα έχει και την αποχώρηση του Κόμινεκ είμαι σίγουρος πως θα βρει τις λύσεις και θα πρωταγωνιστήσει ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου