Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Άγγιξε τη νίκη η ΑΕΚ

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Παρτιζάν με 26-25 στη Σλοβακία για τον Α' προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λινγκ στο χάντμπολ ανδρών και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στους Ομίλους.
Στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, η Ένωση έδειξε ικανή για τη νίκη, αν και βρέθηκε από το ξεκίνημα να κυνηγάει στο σκορ, δεν κατάφερε όμως -όπως μας είχε συνηθίσει πέρυσι στα κρίσιμα ματς- να κάνει την ανατροπή και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.
Κρατάει όμως την πολύ καλή εμφάνιση, αφού αν και ανέτοιμη παρουσιάστηκε αρκετά δυνατή, εν όψει του πρωταθλήματος. Προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη, μένοντας παρόλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από τους Σέρβους, οι οποίοι με πιο οργανωμένες και σταθερές επιθέσεις πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με τρία τέρματα (15-12).
Στην επανάληψη η ελληνική ομάδα ανέβασε το ρυθμό της και με τους Μπακαούκα και Παπαδόπουλο να σημειώνουν καθοριστικά τέρματα η ΑΕΚ πλησίασε στο 17-18 και 24-25. Όμως ένα εύστοχο πέναλτι από την Παρτιζάν στα τελευταία δύο λεπτά έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους Σέρβους, που κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά μέχρι το τέλος, με τον Παπαδόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 26-25 δεύτερα πριν από το τελικό σφύριγμα της λήξης.
Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, ενώ την Κυριακή (4/9) θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο του ζευγαριού Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία)-Πόρτο Βιτάλις (Πορτογαλία) για την 3η θέση του ομίλου. Η Παρτιζάν αντίθετα θα κοντραριστεί με την νικήτρια ομάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης για την πρώτη θέση που θα τη στείλει στους ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου