Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΦΝΙ ΚΑΙ ΟΡΜΗ


Το Σαββατοκύριακο (1 και 2/10/2011) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ώρα 6μμ. θα πραγματοποιηθούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Νέας Ιωνίας για το Κύπελλο Κυπελλούχων Γυναικών, 2ος γύρος, με την Ολλανδική Ντάλφσεν.
Διαιτητές: Χαραμπάγιου /Στανέσκου Ρουμανία
Delegate: Καρεκλάς /Κύπρος

Επίσης τις ίδιες ημερομηνίες ( 1 και 2 Οκτωβρίου ώρα 7μμ και 5.30μμ αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθούν και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Ορμής Λουξ Πατρών με την Ελβετική Ζουγκ στο Τόφαλος στην Πάτρα, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων Γυναικών.
Διαιτητές:Σκέβολα /Αλπεραν Ιταλία
Delegate: Χαρτ, Ισραήλ
Οι προπονητές των δυο ομάδων δηλώνουν:
Η προπονήτρια του ΟΦΝΙ Σοφία Ναϊσίδου δήλωσε: «Η ομάδα φέτος θα είναι ανανεωμένη θα διεκδικήσει την πρόκριση αλλά έχει ένα βαθύ προβληματισμό που έχει να κάνει με την οικονομική συγκυρία. Παρόλαυτα θα διεκδικήσει την πρόκριση. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του χάντμπολ να έρθουν και να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτά τα δυο σημαντικά παιχνίδια όπου οι παίκτριες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ».
Ο Μπόρις Τσουρλέφσκι ο προπονητής της Ορμής δήλωσε: «Ευελπιστώ ότι δεν θα γίνουν τα ίδια λάθη που έγινα στο προκριματικό τουρνουά για το Τσάμπιονς λιγκ. Θεωρώ ότι οι παίκτριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου