Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Το σωματείο ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι δεν θα συμμετάσχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών για την περίοδο 2011-2012. Κατόπιν αυτού η ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδας, την 2η επιλαχούσα ομάδα της Α2 κατηγορίας περιόδου 2010-2011.
Η τελική απόφαση για την συμπλήρωση των κατηγοριών θα ληφθεί από το Δ.Σ της ΟΧΕ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για την εξέλιξη αυτή ο έφορος του Ποσειδώνα Κος Κων/νος Παλαιολόγος δήλωσεΤελικά η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Α2. Δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμασταν για να καλύψουμε τις ανάγκες μας στην Α1.
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα απο την καρδιά μας για τα μηνύματα υποστήριξης συμμετοχής και για τις δικές σας πρωτοβουλίες για να μας βοηθήσετε στους στόχους μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις οικονομικές εγγυήσεις εκείνες για να κάνουμε το βήμα στην Α1.
Μιλήσαμε με πολύ κόσμο όπου μεταβιβάσαμε την αγωνία μας και την θέληση μας για να παίξουμε στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος μας στην Α1.
Εισπράξαμε όμως και την αβεβαιότητα των επιχειρηματιών και την αγωνία τους για το αύριο.
Ως μέρος της κοινωνίας μας το τμήμα μας και ο σύλλογος θεώρησε ότι το πιο συνετό θα ήταν να μην αποδεχτούμε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας. Μακάρι να υπήρχε περισσότερος χρόνος για όλους μας.
Ο Έφορος: Παλαιολόγος Κων/νος
Τα μέλη: Τυφτικίδης Λάζαρος - Μπεκιάρης Παναγιώτης - Μπεκιάρη Κατερίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου