Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο τερματοφύλακας του Αερωπού Έδεσσας, Γιώργος Κότσιφας δηλώνει: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα με βάση τα οικονομικά προβλήματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο Αερωπός προσβλέπει σε μια θέση καλύτερη από εκείνη που κατέλαβε στο πρωτάθλημα του 2010-2011»

Ο Στάθης Ζαμπούνη διεθνής παίκτης του ΑΣΕ Δούκα δήλωσε: «Η ομάδα έχει αλλάξει. Στοχεύουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και θέλουμε η ομάδα μας να καταξιώνεται από αγώνα σε αγώνα»
Κωνσταντίνος Γουργούμης τερματοφύλακας ΠΑΟΚ: «Τα οικονομικά προβλήματα της χώρας επηρεάζουν και το πρωτάθλημα του χάντμπολ. Το πρωτάθλημα θα γίνει με 11 ομάδες. Οι περισσότερες ομάδες στηρίζονται στα τμήματα υποδομής. Το πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων. Κάποιες ομάδες θα διεκδικούν τον τίτλο και κάποιες τη σωτηρία τους. Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γιώργος Ζαραβίνας διεθνής παίκτης Διομήδη Άργους: «Είναι ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστεί η αβεβαιότητα. Εύχομαι υγεία για όλους και να ολοκληρωθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Όσο για το Διομήδη θέλουμε όλοι να πάει καλύτερα από πέρυσι»
Χριστόφορος Μπακαούκας-αρχηγός της ΑΕΚ. «Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Οι έλληνες αθλητές προστάτευαν και προστατεύουν και θα προστατεύουν το άθλημα όπως κάνουν μια ζωή. Το θετικό για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μαζί μας. Θέλουμε τη νίκη και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.
Χρήστος Δημήτρουλας, παίκτης Πανελληνίου: «Στον Πανελλήνιο δουλεύουμε χωρίς άγχος έχουμε γίνει μια γροθιά και αφομοιώσαμε και τους καινούργιους παίκτες. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό».
Δημήτρης Μπαντής του Φιλίππου Βέροιας: «Θα είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα που θα έχει γίνει ποτέ. θα είναι άθλος να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε όλες τις αγωνιστικές του. Υπάρχει πιθανότητα κάποιες ομάδες να αποχωρήσουν. Εμείς ξαναχτίζουμε από την αρχή τον Φίλιππο. Κατά 80% έχουμε νεανική ομάδα, οι παλιότεροι θα βοηθήσουμε με την καρδιά μας. Θέλουμε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είναι δύσκολο το αύριο της ομάδας και θέλουμε τη στήριξη όλων των Βεροιωτών»
Βαγγέλης Αντύπας παίκτη Άρη Νικαίας: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο αποδυναμωμένο για οικονομικούς λόγους. Αυτό από την άλλη πλευρά είναι καλό γιατί έτσι θα ενισχυθούν οι υποδομές. Δεν μας αγγίζουν τα οικονομικά προβλήματα γιατί είμαστε ερασιτέχνες και χωρίς άγχος για τους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε για την παραμονή της ομάδας»
Πασχάλης Πίττος παίκτης ΓΑΣ Κιλκίς: « Τα πράγματα στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολα. Η ομάδα μας αποτελείται από νέα παιδιά. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά και πάμε και για κάτι καλύτερο. Ο προπονητής μας Νίκος Γεωργιάδης επιμένει να δώσουμε προσοχή στην άμυνα γιατί αυτό θα μας κάνει καλύτερους και στην επίθεση επίσης θέλει γρήγορο παιχνίδι και προσοχή στη λεπτομέρεια».
Στέφανος Κοκολοδημητράκης- αρχηγός Κύδωνα Χανίων: «Το πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων, 4-5 ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και οι άλλες θα θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση. Προβλέπεται να είναι χαμηλότερο ποιοτικά από τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ποιότητα στο πρωτάθλημα. Στόχος η παραμονή για τρίτη χρονιά. Ο προπονητής μας Μάνος Οικονομάκης μας τονίζει πως πρέπει να έχουμε ομοψυχία και να έχουμε απόλυτη προσοχή στο παιχνίδι»
Κυριάκος Λάππας παίκτης ΧΑΝΘ: «Το πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων. Πρέπει να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στην πρεμιέρα θα παίξουμε με την Έδεσσα δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να πάμε όσο γίνεται καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου