Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"Χάσαμε τη συγκέντρωση στην άμυνα"

Πηγή: olaPAOK.gr

Μία ήττα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος... έχει, σαφώς, γυρισμό, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει εύκολα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο που ήρθε. Ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 10-7 στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο β΄μέρος έπαθε "μπλακ άουτ" και έχασε τελικά από την ΑΕΚ με 27-20. Ποια είναι η άποψη του προπονητή του "Δικεφάλου", Στέλιου Υετίωνα για τη μεταμόρφωση της ομάδας του;
"Στο πρώτο μέρος κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε ρυθμό και παίξαμε πολύ σφιχτή άμυνα. Θεωρώ πως στο δεύτερο μέρος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας ειδικά στην άμυνα γιατί επιθετικά βάλαμε τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, η ομάδα έδειξε δύο πρόσωπα. Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, πολύ κακός στο δεύτερο, σίγουρα όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων", δήλωσε στο olaPAOK.gr ο Στέλιος Υετίων.
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" μίλησε ακόμη και για την ένταση που δημιουργήθηκε στο πρώτο μέρος. "Από το ζέσταμα είχαμε κάποια συμβάντα, κάποιος οπαδός μπήκε και τραβούσε από την φανέλα τον Τσακίρη και στο 24ο λεπτό φύγαμε στα αποδυτήρια απλά για να προστατευτούμε γιατί είχαν πέσει 4-5 αναπτήρες από τις κερκίδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου