Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αναστέλλεται και το πρωτάθλημα χάντμπολ!

Του Κων/νου Χατζηδημητρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή το κρίσιμο Δ.Σ. στην ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.grαποφασίστηκε αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών -που ήταν να ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο- μέχρι τέλος Οκτωβρίου, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν από την μείωση της εγκεκριμένης επιχορήγησης από την πολιτεία.
Μέχρι τότε θα υπάρχει από την ΓΓΑ μια ξεκάθαρη εικόνα για το ύψος των χρημάτων που θα κοπούν, όπως ενημέρωσε σήμερα το πρωί ο γ.γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Σίμο Λαζαρίδη. Σε εκείνο το χρονικό σημείο θα οριστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ενημέρωση των σωματείων, τα οποία και θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα γίνει στο μέλλον.
Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών να συνεχιστεί κανονικά, αλλά οι ομάδες θα πληρώνουν μόνες τους τα οδοιπορικά και είναι φυσικά αμφίβολο ποιες θα αντέξουν να το κάνουν και να βγάλουν την χρονιά μέχρι τέλους.
Τέλος, αναφορικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών, αναμένεται να προταθεί ο τέως προπονητής της Κυπελλούχου ομάδας των Βριλησσίων -η οποία διαλύθηκε- Νίκος Γραμματικός με τις ευλογίες των δύο ισχυρότερων παραγόντων της Α1 γυναικών, Παντελή Χατζηιωάννου και Ανδρέα Κόγκα. Περισσότερες πληροφορίες, ίσως και επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται μετά το τέλος του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου