Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πήρε τη ρεβάνς ο Διομήδης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών μεταξύ Δούκα και Διομήδη Αργους με τις δύο ομάδες να παίρνουν από μία εκτός έδρας νίκη. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των "Λύκων" να επικρατήσουν με 26-24 στο Δαϊς σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα λάθη και οι δυνατές άμυνες.
Για τους γηπεδούχους που δεν είχαν τους τραυματίες Ζαμπούνη και Νικολαϊδη κορυφαίος και πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαστορογιάννης με 8 τέρματα, ενώ θετική παρουσία είχε ο Γκέρτσος με 4 γκολ. Οσον αφορά τον Διομήδη καλή παρουσία είχαν οι Μαραγκός, Μεγαλοοικονόμου και Τάσκοβιτς. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο ο Δούκας έλεγχε το ρυθμό και μετά το 15' πήρε κεφάλι στο σκορ με διαφορά που έφτασε ακόμα και το +4 (13-9 στο ημίχρονο). Στο δεύτερο ο Διομήδης με εύκολα γκολ στην κόντρα έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 10-4 και πέρασε μπροστά 17-19 στο 42'. Η ομάδα των ¨εκπαιδευτηρίων" ισορρόπησε και ισοφάρισε 20-20 και 21-21 στο 49', ωστόσο ένα 3-0 σερί των Αργιτών μέχρι το 55' (21-24) ουσιαστικά τους έδωσε την νίκη.
ΔΟΥΚΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 24-26
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 8-8, 13-9 (ημχ), 16-16, 21-22, 24-26
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Γεωργιάδης, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας 1, Ακάλεστος 2, Γκέρτσος 4, Παπαδιονυσίου 2, Τζηράς 3, Γεωργίου 1, Κοβογλανίδης, Μπραουδάκης, Μαστορογιάννης 8, Κανάκης, Αραπακόπουλος, Αργυράκης 2, Μουντζουρίδης 1.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Νούγκοβιτς, Ξίγκος, Ζαραβίνας 4, Σαμαράς 4, Μαραγκός 4, Τάσκοβιτς 4, Ουρόσεβιτς 3, Μεγαλοοικονόμου 4, Κοντούλης, Κρεμαστιώτης 1, Πασσίας, Μάλλιος 2, Σπέντζος, Ρουμελιώτης.
Δηλώσεις
Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): "Κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να βελτιωθούμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Εχουμε καλά στοιχεία, αλλά πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας την υπευθυνότητα. Αν συμβεί αυτό θα είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους".
Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ Διομήδη): "Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Υπάρχει μία νεανική αύρα στην ομάδα και το κλίμα είναι άριστο. Ολα τα παιδιά έχουν όρεξη. Πιστεύω θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ. Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό και χωρίσαμε φιλικά. Πλέον ήρθα σε μία εξίσου καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί".

Κων/νος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου