Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

H Ναουμόσκα στη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα πραγματοποίησε η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας αποκτώντας την Ναουμόσκα Ντιάνα από την Πρίλεμπ των Σκοπίων, ομάδα που συμμετέχει ανελλιπώς στα ευρωπαϊκά κύπελλα και έχει παίξει και αντιμέτωπη με την ομάδα της Άρτας. Η έμπειρη 28χρονη γκολκίπερ είναι η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώνεται και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Όλοι οι Έλληνες προπονητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την τερματοφύλακα, που θα υπερασπίζεται φέτος τα γκολποστ της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννησης Άρτας. Η Ναουμόσκα έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα με τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας, όταν και η ομάδα του νυν ομοσπονδιακού προπονητή, Σωκράτη Βακάλη, είχε νικήσει την Άρτα μετά από το αήτττητο σερί χρόνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Για αυτό και ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών εκφράστηκε με θετικά λόγια για την έλευση της Ναουμόσκα. 
Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι τέτοιες ξένες αθλήτριες κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και παρακινούν και τις Ελληνίδες να γίνουν καλύτερες δουλεύοντας για να τις ξεπεράσουν και να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όπου δεν αγωνίζονται μόνο δύο ξένες.
Η Ναουμόσκα έρχεται με υψηλούς στόχους στην Άρτα και επιθυμεί πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα και μία ευρωπαϊκή πορεία αντάξια του ονόματος της ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ.
Έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα από το προηγούμενο Σάββατο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Πριν την Πρίλεμπ είχε αγωνιστεί στο Κίτσεβο στα Σκόπια.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει την Ντιάνα στην Άρτα και είναι σίγουρη ότι θα καλύψει το κενό που υπήρχε πέρυσι στη θέση του τερματοφύλακα και κόστισε τον τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου