Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στα φιλικά με την Αναγέννηση Άρτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ σε δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε με την Αναγέννηση Άρτας στο Φιλίππειο γυμναστήριο της Βέροιας.
Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 24-23 και την Κυριακή με 27-21, με την τερματοφύλακα Σλάτζανα Τζέριτς να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να καταχειροκροτείται από περίπου 300 θεατές που παρακολούθησαν τα ματς. Το σημαντικό για τη Γρηγορία Γκόλια ήταν ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές της και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Ευχαριστίες στον κ. Παύλο Παυλίδη
Το τμήμα του γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Παύλο Παυλίδη (φωτογραφία) για την πολύτιμη βοήθειά του αναφορικά με τη φιλοξενία των δύο ομάδων.
«Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Βέροιας, κ. Παύλος Παυλίδης ανταποκρίθηκε άμεσα στην παράκλησή μου για φιλοξενία του ΠΑΟΚ και της Αναγέννησης Άρτας, προκειμένου οι δύο ομάδες να δώσουν προς όφελός τους δύο φιλικούς αγώνες στη Βέροια. Πραγματικά, ο κ. Παυλίδης ανταποκρίνεται πάντα σε κάθε αίτημά μας. Έτσι και η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο έφορος της γυναικείας ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης.

Στήριξη από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βέροιας
Στα αξιοσημείωτα της διήμερης παρουσίας του ΠΑΟΚ στη Βέροια, ήταν η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Βέροιας, που παρέλαβε 20 εισιτήρια διαρκείας για να τα διανείμει στα μέλη του. Το τμήμα του γυναικείου χάντμπολ τους ευχαριστεί για την υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου