Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Η Βρετανική ομοσπονδία αναζητεί προπονητή της Εθνικής γυναικών

Πηγή: http://www.britishhandball.com/
 
Μετά από κάποιες δυσκολίες χρηματοδότησης ύστερα από την απόφαση Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου για να μειώσει τις επιχορηγήσεις για τις ομάδες της Μεγάλης Βρετανίας  η BHA επαναφέρει στο προσκήνιο τα προγράμματα ανάπτυξης.
Αφού διόρισε πρόσφατα προπονητές των ομάδων που προετοιμάζονται για το W18 European Open στη Σουηδία το επόμενο έτος και το M19 πρόγραμμα για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2015. Σύντομα θα υπάρξει επίσης η πρόσληψη ενός προπονητή για την ομάδα M20 που θα λάβει μέρος στα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον Απρίλιο του επόμενου έτους.
Οι προσλήψεις αυτές στοχεύουν στην δημιουργία νέων ομάδων Ανδρών και γυναικών. Τώρα η BHA αναζητεί προπονητή για την Εθνική γυναικών με σκοπό την είσοδό τους στο Euro 2016. Ως μέρος αυτού του πλάνου είναι και η δημιουργία μιας ομάδα U23 για το Challenge Trophy EHF τον Μάρτιο του 2014.
Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για τη θέση ας κοιτάξουν τα προσόντα που απαιτούνται . Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 13η Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου