Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

H ΑΕΚ υποψήφια για το Final 4 του EHF Cup

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Επτά υποψήφιοι από όλη την Ευρώπη εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για να φιλοξενήσουν τη δεύτερη διοργάνωση του F4 του EHF Cup Ανδρών, καθώς η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων έληξε στις 10 Σεπτεμβρίου. Οι υποψηφιότητες παρουσιάζουν και Ελληνικό ενδιαφέρον αφού υποψηφιότητα υπέβαλλε και η ΑΕΚ.
Ο κατάλογος των υποψηφίων αποτελείται από πέντε συλλόγους που συμμετέχουν στο EHF Cup 2013/14 (HC Meshkov Brest, London GD, Montpellier Agglomération HB, Fuchse Berlin και ΑΕΚ) και δύο εξωτερικοί φορείς (Stuttgart Porche 
Arena και της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Λουξεμβούργου).
Όλοι οι υποψήφιοι συμμετέχουν στην κούρσα για το τελικό τουρνουά (17/18 Μαΐου 2014) με τις γνωστές εγκαταστάσεις τους, δύο γήπεδα που φιλοξένησαν αγώνες για το VELUX EHF Champions League την περασμένη σεζόν, δύο πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, και δύο με χωρητικότητα 15.000 θεατών και πάνω είναι μεταξύ των πιθανών χώρων που θα διεκδικήσουν το F4 του EHF Cup.
Η EHF και η EHF Marketing GmbH αναλύουν τώρα τους φακέλλους των υποψηφίων. Η υποψηφιότητα που θα αναλάβει τη διοργάνωση θα πρέπει να πληροί μια σειρά από κριτήρια για ένα τόσο μεγάλο γεγονός υψηλής προβολής, όπως οι EHF Cup Finals.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου