Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

EHF Master coach Licensing course. Όλοι οι άλλοι μαζί και η Ελλάδα χώρια

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Μετά την επιτυχημένη έναρξη του Open EHF Master coach & Licensing course το 2012, μια δεύτερη έκδοση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα το 2014.
Το μάθημα είναι ένα από τα θεμέλια της "RINCK convention" η οποία θεσπίστηκε το 2000 με σκοπό την αμοιβαία αναγνώριση των προτύπων και των πιστοποιητικών που σχετίζονται με την εκπαίδευση των προπονητών στο ευρωπαϊκό χάντμπολ. Έχοντας ξεκινήσει με 6 χώρες ως ιδρυτικά μέλη αυτής της συμφωνίας, ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τις 33 ομοσπονδίες μέλη της EHF μέχρι σήμερα.
Το Open EHF Master coach & Licensing course του 2014, θα αποτελείται από τρία επίπεδα με 
απευθείας δικαίωμα συμμετοχής στο επίπεδο 2 ή 3 για όλους τους προπονητές που προέρχονται από χώρα που έχει υπογράψει τη σύμβαση RINCK.
Ενότητα 1: θα πραγματοποιηθεί στο Σίλκεμποργκ της Δανίας από 12 - 18 Ιανουαρίου 2014. Σε αυτή την ενότητα συγκεκριμένα θέματα θεωρητικά και πρακτικά θα παρουσιαστούν από λέκτορες της EHF.
Ο κατάλογος των επιβεβαιωμένων ομιλητών για την ενότητα αυτή περιλαμβάνει Peter Kovacs (Μέλος της EHF MC), Marko Sibila (EHF Λέκτορας και Master Coach, καθώς και επικεφαλής της Σύνδεσμου Σλοβένων προπονητών χειροσφαίρισης), Branislav Pokrajac (EHF Λέκτορας Master Coach, καθώς και καθηγητής πανεπιστημίου στο Βελιγράδι), Paul Landure (EHF Λέκτορας και Master Coach, Καθηγητής του Αθλητισμού στο Γαλλικό Υπουργείο Υγείας & Αθλητισμού), Johann Ingi Gunnarsson (αθλητικός ψυχολόγος και πρώην προπονητής Γερμανικής Bundesliga) και τα μέλη της EHF, Helmut Höritsch και Peter Fröschl.
Ενότητα 2: έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο / Ιούλιο του 2014. Αυτό το μέρος θα επικεντρωθεί σε γενικά είδη, όπως η επιστήμη της εκπαίδευσης, της ιδιοδεκτικότητας και τα θέματα της ψυχολογίας και της παιδαγωγικής που συνδέονται με την προπονητική και το κοουτσάρισμα των ομάδων.
Ενότητα 3: έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του EHF EURO 2014 γυναικών στην Ουγγαρία και την Κροατία, τον Δεκέμβριο του 2014. Το κύριο περιεχόμενο αυτής της ενότητας σύναψη θα είναι η παρουσίαση των εργασιών των συμμετεχόντων.
Μεταξύ της δεύτερης και τρίτης ενότητας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συντάξουν μια σύντομη εργασία σε ένα επιλεγμένο θέμα την οποία θα υποβάλλουν και θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της τρίτης ενότητας.
Μετά την ενότητα 3, σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί το δίπλωμα "EHF Master Coach" και θα λάβουν την υψηλότερη άδεια της EHF « EHF PRO ».
Οι συμμετέχοντες στην Ενότητα 2 θα λάβουν την άδεια "EHF Coaching", με αποτέλεσμα να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο επίπεδο 3 της Σύμβασης RINCK.
Η επόμενη έκδοση του "EHF Master coach & Licensing course" θα γίνει το 2016.
Περισσότερες πληροφορίες
Η εγγραφή είναι δυνατή μόνο για τους προπονητές που προέρχονται από μία από τις 33 χώρες μέλη της σύμβασης RINCK.
Οι προπονητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το "EHF Master coach & Licensing course 2014" πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της οικείας Ομοσπονδίας.
Οι 33 χώρες μέλη της EHF που έχουν υπογράψει τη σύμβαση RINCK είναι: Αυστρία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Ισπανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μαυροβούνιο , Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σερβία, Σλοβακία, Ελβετία, Σουηδία και Τουρκία.
Η προθεσμία για την εγγραφή είναι 15 του Νοέμβρη 2013.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σύμβαση RINCK e-book .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου