Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ιωνικός ΝΦ: Στόχος η άνοδος και οι μικρές ηλικίες

Δελτίο τύπου
 
Μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν,αφού η ομάδα μας ξεπέρασε πολύ γρήγορα το εμπόδιο του υποβιβασμού και τερμάτισε στην πέμπτη θέση, παρουσιάζοντας ένα δυνατό σύνολο με πολλά νέα παιδιά που έδειξαν μεγάλη διάθεση, μαχητικότητα και συνοχή, πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη.Η ομάδα μας ενισχύθηκε με έμπειρους παίκτες και σε συνδυασμό με τους νέους αθλητές που διαθέτουμε θα παρουσιάσουμε ένα ακόμα καλύτερο και πιο ισχυρό σύνολο με στόχο η ομάδα μας να παλέψει όλα τα παιχνίδια δίνοντας το 100% των δυνάμεων της, να είναι ανταγωνιστική,να αναπτύξει και να ενισχύσει το ένστικτο του νικητή κάτω από μια ενιαία φιλοσοφία.Οι παίκτες που θα ενισχύσουν τον σύλλογο την φετινή χρονιά είναι οι εξής.
Αποστολίδης, Σταματάκης, Μανδηλαρας από Βριλήσια, Μπακόπουλος, Κυριαζης, Κακαβογιάννης, Βαλαβάνης, Κελεπούρης, Στρούζας, Δρόλιας, Τσοβίλης από Αναγέννηση Βύρωνα, Σομπίρακουλ από Πανελλήνιο, Τσαγκογιώργας από Ν. Ιωνία και Αντωνιάδης από Μαρούσι.
Παράλληλα όμως η ομάδα μας συνεχίζει να στοχεύει στις μικρές ηλικίες καθώς το όραμά μας είναι να γίνει ο Ιωνικός μια μεγάλη κυψέλη νέων ανθρώπων, με σκοπό τα παιδιά να αθλούνται και παράλληλα να διασκεδάζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με στόχο την ομαλή κοινωνικοποίησή τους με το μέγιστο αθλητικό ιδεώδες που προσανατολίζεται πρώτα στην ολοκλήρωση των παιδιών σαν σωστές προσωπικότητες και στη συνέχεια ως αθλητές .Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε φέτος δύο προπονητές που είναι και παίκτες στην πρώτη ομάδα, τον Παντελή Τόιτο και τον Ηρακλή Μπιτόπουλο και σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Καρναβά αλλά και με τον πρώτο προπονητή μας τον Μενέλαο Δανήλο θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα για την διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας στις προπονήσεις.
Επίσης η κ. Αννα Δημουλίνου,που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση των ηλικιακών μας τμημάτων καθώς και ο Μιχάλης Φουντεδάκης ως βοηθός στην πρώτη ομάδα, συνθέτουν το team των ανθρώπων που βοηθούν την ομάδας. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις,ώστε το σωματείο να επιτύχει τους στόχους του και να τονώσει το ενδιαφέρον των αθλητών μας για το handball.
Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε τους γονείς των αθλητών και τους φιλάθλους του Ιωνικού να σταθούν δίπλα μας, να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους στους αγώνες αλλά και στα κοινά της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου