Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πέρασε από το Δαΐς η Αναγέννηση Βύρωνα

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Στο παιχνίδι που έκλεισε το τουρνουά «φιλίας», η Αναγέννηση Βύρωνα κέρδισε 21-19 τον Δούκα στο Δαίς και κατέκτησε την 3η θέση. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη πραγματοποίησε το καλύτερος της παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας και επικράτησε δίκαια, έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά έφτασε τα 5 τέρματα (9-14, 28') με τον Δούκα να ισοφαρίζει 14-14 στο 35', ωστόσο με ένα σερί 4-0, η φιλοξενούμενη ομάδα ξέφυγε ξανά με 4 γκολ (14-18) στο 48'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Δούκας μείωσε σε 16-18, αλλά η Αναγέννηση με τα ωραία τέρματα του Παναγιώτη Στούμπη, κράτησε το προβάδισμα, φτάνοντας στη νίκη.
Ο προπονητής της Αναγέννησης Παναγιώτης Ιατρούδης σχολίασε: «Ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες, αλλά και ιδιαίτερα τον Δούκα για την συνεργασία που είχαμε στην διάρκεια της προετοιμασίας. Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία γιατί όλοι οι προπονητές δοκιμάσαμε σχήματα και πολλούς παίκτες. Κρατάω το πάθος και την δίψα των παικτών μου και την συγκέντρωση που επέδειξαν στην μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων».
Από την πλευρά του Δούκα ο δεξιός ίντερ Νίκος Μουντζουρίδης: «Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία αυτό τουρνουά. Ήταν πολύ δυνατά τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας μετά την προετοιμασία. Κάθε ομάδα βλέπει τα λάθη της. Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες χρόνο για να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να παίρνονται κάθε χρόνο».
Η Βαθμολογία του τουρνουά «φιλίας»
1. ΑΕΚ 6 (3 ματς)
2. Διομήδης Άργους 2 (2 ματς, διαφορά τερμάτων 0)
3. Αναγέννηση Βύρωνα 2 (2 ματς, διαφορά τερμάτων -2)
4. ΑΣΕ Δούκα 2 (3 ματς, διαφορά τερμάτων -4)
5. Ποσειδώνας Λουτρακίου 0 (2 ματς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου