Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τον Οκτώβριο η κλήρωση του EHF CUP για την ΑΕΚ - Ολοκληρώθηκε το παζλ των ομίλων του Champions League

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
Συμπληρώθηκε το πρώτο κομμάτι του παζλ του 3ου γύρου του EHF cup όπου θα συμμετέχει και η ΑΕΚ. Η «Ένωση» με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, μία εξέλιξη πολύ σημαντική, καθώς θα αποφύγει όλα τα μεγαθήρια και θα έχει αρκετές ελπίδες να έχει έναν βατό αντίπαλο για την πρόκριση στους ομίλους.
Η κλήρωση της ΑΕΚ θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση του 2ου γύρου της διοργάνωσης, στον οποίο συμμετέχει και ο Διομήδης (με αντίπαλο την Κροάτικη Νέξε) που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών. Μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν γίνει γνωστές οι άλλες 11 ομάδες που περνάνε χωρίς αγώνα στον 3ο γύρου του EHF cup και εκτός απροόπτου αποφεύγει η ΑΕΚ.Αυτές είναι οι: Φούχσε Βερολίνου (Γερμανία), Ανόβερο (Γερμανία), Αντεμάρ Λεόν (Ισπανία), Ααρχους (Δανία), Μονπελιέ (Γαλλία), Ελβερούμ (Νορβηγία), Τατράν Πρεσόφ (Σλοβακία), Βοιβοντίνα (Σερβία), Ζέγκεντ (Ουγγαρία), Κονστάντζα (Ρουμανία), Άλφα Χαρντ (Αυστρία).
Σε αυτές θα προστεθούν άλλες τέσσερις από τις 20 νικήτριες ομάδες του 2ου γύρου της διοργάνωσης, ώστε να δημιουργηθούν δύο γκρουπ των 16 ομάδων (32 σύνολο) για την διαδικασία της κλήρωσης.
Οι αγώνες του 3ου γύρου θα διεξαχθούν 23 ή 24 Νοεμβρίου και 30 Νοεμβρίου ή 1η Δεκεμβρίου και οι 16 νικητές θα προκριθούν στους ομίλους του EHF cup, όπου και θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων μετά από κλήρωση.
Ολοκληρώθηκε το παζλ των ομίλων του Champions League
Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του Champions League με τις Montpellier και Constanta να απουσιάζουν απο τις ομίλους μετά από πολλά χρόνια συνεχόμενης παρουσίας τους. Το εισιτήριο κατάφεραν εύκολα η δύσκολα να πάρουν το Αμβούργο που κέρδισε στον Γερμανικό εμφύλιο το Βερολίνο, η Μοτορ Ζαποροζνιε από την Ουκρανία που κέρδισε μέσα στην Σερβία την Βοϊβοντίνα με 36:24, η Δυναμό Μινσκ που πήρε την νίκη μέσα στην Σλοβακία επί της Ταρταν Πρεσόφ με 29:27, η Πολωνική Βισλα Πλοκ που άφησε εκτός την Γαλλική Μονπελιερ κερδίζοντας στην στον επαναληπτικό με 28:23, η Μέταλουργκ που παρά την ήττα της από την Πικ Ζεγκεντ με 23:19 πέρασε στην φάση τον ομίλων αφού είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 26:16, και τέλος την έκπληξη έκανε η Πόρτο που κέρδισε στην Κονστάτζα με 26:22 μέσα στην Πορτογαλία, τέλος η Ντροτ δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα την Esch απο το Λουξεμβούργο να πιστέψει σε κάτι καλύτερο κερδίζοντας την με 37:14.

GROUP A
1. MKB-MVM Veszprém
2. HC Croatia Osiguranje Zagreb
3. St. Petersburg HC
4. Rhein-Neckar Löwen
5. Celje Pivovarna Lasko
6. Motor Zaporoznhe 

GROUP B
1. THW Kiel
2. KS Vive Targi Kielce
3. Orlen Wisla Plock
4. KIF Kolding Kobenhavn
5. Dunkerque HB
6. Porto

GROUP C
1. FC Barcelona
2. PSG Handball
3. HC Vardar PRO – Skopje
4. Wacker Thun
5. HC Dinamo Minsk
6. HC Metalurg

GROUP D
1. Aalborg Handball
2. RK Gorenje Velenje
3. SG Flensburg-Handewitt
4. Naturhouse La Rioja
5. HK DROTT Halmstad
6. HSV Hamburg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου