Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μία νίκη και μια ισοπαλία για την Ορμή στο Καρπενήσι

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Στάθη Παπαχαρτοφύλη 
Ορμή Λουξ Πάτρας-ZRK Μεντικίναρ Σάμπατς 32-21
Αρκετά καλύτερη από τον αντίπαλο της η Ορμή, που πέτυχε την πρώτη της φιλική νίκη, καταβάλλοντας με 32-21 την Σέρβικη Σάμπατς.
Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 6. Οι δυο ομάδες «κοντραρίστηκαν» ξανά μετά την ισοπαλία της Παρασκευής με 28-28.
Οι Πατρινές είχαν σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν σχετικά εύκολα. Ο Δανός τεχνικός Σόρεν Τζέπεσεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στις θεωρητικά βασικές παίχτριες του. Ξεχώρισαν ξανά για τις «λέαινες» οι: Σάβιτσα Μρκίτς και Μαρία Χατζηπαρασίδου, που ηγήθηκαν του σκοραρίσματος.
Η Σάμπατς δεν είχε ανάλογη απόδοση με το προηγούμενο φιλικό ματς. Βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, όμως στην συνέχεια η διαφορά άνοιξε και γνώρισε την φιλική ήττα. Το συγκρότημα της Μάγια Πέριτς αποκομίζει μόνο οφέλη, κάνοντας δοκιμές από το 3ημερο της καμπ στο Καρπενήσι.
Ασταμάτητη ήταν ξανά η Μαρία Χατζηπαρασίδου. Η 18χρονη αθλήτρια της Ορμής σκόραρε 11 φορές. Πολύ καλή παρουσία είχε ξανά η Σκοπιανή Σάβιτσα Μρκίτς, που πέτυχε 8 γκολ. Στα 6 σταμάτησε η 18χρονη συμπατριώτισσα της Άντζελα Ιβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου