Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Βόμβα» με Ποιμενίδου η Αναγέννηση Άρτας! - Ο Κάντσης στους άνδρες

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Μία απίστευτα ηχηρή μεταγραφή έκανε η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας αποκτώντας την Ελένη Ποιμενίδου, ένα όνομα με τη δική της ιστορία στο χάντμπολ. Η έμπειρη 33χρονη πίβοτ της Εθνικής Ομάδας είναι η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνεται και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Έχει στόφα πρωταθλήτριας, αφού αγωνίστηκε στην καλή εποχή της Ορμής Λουξ, και αποτελεί μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα του Σίμπι ΝτοΪτσίνοφ.
Η Ελένη έρχεται με υψηλούς στόχους στην Άρτα και θέλει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα, καθώς και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη!!!Θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις προσεχείς ημέρες και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της οι Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης, ενώ πρόερχεται από τις Ελπίδες Δράμας και έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ.
Θυμίζουμε ότι αποτελεί και μία από τις καλύτερες αθλήτριες στο beach handball με πολλά πρωταθλήματα Ελλάδας και Ευρώπης με την Avant Garde και συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με την Εθνική Ομάδα.
Η διοίκηση του συλλόγου καλοσωρίζει την Ελένη στην Άρτα και εύχεται να σηκώσει τρόπαια με την ομάδα-σύμβολο για την Άρτα, την Ήπειρο και την Ελλάδα γενικότερα.
Πήρε τον Κάντση στους άντρες
Η πρώτη μεταγραφική κίνηση στους άνδρες της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας είναι η απόκτηση του 24χρονου πλέι-μέικερ, Ηλία Κάντση από τον Αμύντα Αμυνταίου.
Ο Κάντσης είναι νέος και ταλαντούχος και αποτελούσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του Αμύντα, που πρωταγωνίστησε πέρυσι στον όμιλο της Αναγέννησης στη Β' Εθνική. Το σημαντικό είναι ότι κατεβάζει και κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας, στόχος των διοικούντων και των προπονητών, ώστε η ομάδα να ταιριάξει ακόμη καλύτερα (όπως και πέρυσι που πέτυχε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία) την εμπειρία των παλιών με την φρεσκάδα των νέων. Στοιχεία που θα στερεωθούν πάνω στο υπέροχο κλίμα που έχει αυτή η παρέα των ανδρών εδώ και ένα χρόνο ξανά μετά την έλευση των Κωσταδήμα, Φλούδα, Λάιου, που έδωσαν άλλη πνοή στην Αναγέννηση και που φάνηκε στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Κάντσης θα έρθει στην Άρτα στις 9 Σεπτεμβρίου και θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Αναγέννησης, που μετρά ήδη δύο εβδομάδες προετοιμασία, ενώ ο ίδιος ακολουθούσε ειδικό προπονητικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, για να είναι στο ίδιο στάδιο με τους υπόλοιπους. Την περσινή χρονιά σκόραρε 90 γκολ σε 13 αγώνες (6,9 μ.ο.) και την περίοδο 2011-2012 54 γκολ σε 8 αγώνες (6,75 μ.ο.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου