Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: «Κοιτάμε πάντα ψηλότερα»

Πηγή: http://www.insidesports.gr
 
Ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς, Νίκος Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Inside Handball» του Inside KAP web Radio, για την προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους της νέας σεζόν και για το τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Αλέξανδρο Πιπεριά:
Για την πορεία της προετοιμασίας:
«Η ομάδα έχει ξεκινήσει σχετικά αργότερα από ότι οι υπόλοιπες ομάδες. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, κυλάνε καλά τα πράγματα. Έχουμε κάνει ήδη δύο φιλικά, το ένα με την ομάδα του ΠΑΟΚ και το άλλο στην Κατερίνη.
Ακόμα βρισκόμαστε στην περίοδο του τρεξίματος, σιγά σιγά όμως η ομάδα θα δέσει και θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ομάδας και τους στόχους της νέας σεζόν:
«Όλοι οι προπονητές θέλουν περισσότερη ενίσχυση, από αυτή που ολοκλήρωσαν τη χρονιά ή από ότι εξελίχθηκε η μεταγραφική περίοδος. Με βάση το μπάτζετ που είχαμε διαθέσιμο νομίζω ότι κινηθήκαμε αρκετά καλά. Αποκτήσαμε 3-4 καινούριους παίκτες, οι οποίοι θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θα πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλότερα από ότι την προηγούμενη χρονιά. Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε Πέμπτη, αλλά με μεγάλη διαφορά από την τετράδα, οπότε πρώτος στόχος είναι αυτός, να μειώσουμε τη διαφορά μας αυτή και αν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος μας δωθεί η ευκαιρία να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα, θα το προσπαθήσουμε».
Για το αν θα δούμε και φέτος πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων ανέφερε:
«Μπορεί να προσθέσουμε και άλλες ταχύτητες. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ και το Άργος έχουν ξεφύγει πάρα πολύ, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος του χωρίς να έχει αντίπαλο να φοβάται και από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες είμαστε μαζί.
Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, μπορεί μετά τα Χριστούγεννα να έχει μπει μια ταχύτητα ακόμη και να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Για τη συνεργασία με τους Πόντιους σε επίπεδο υποδομών και οργάνωσης και το αν αυτές οι κινήσεις είναι ο τρόπος των ομάδων της περιφέρειας να αντιμετωπίσουν την κρίση:
«Σίγουρα είναι, άλλωστε αυτή ήταν η βάση για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Παλιότερα υπήρχε η ανάγκη αλλά και οι προϋποθέσεις να υπάρχουν δύο ομάδες στην πόλη. Με τον καιρό καταλάβαμε ότι αυτό το πράγμα θα πρέπει να το προστατέψουμε όσο καλύτερα γίνεται και νομίζω ότι αυτή η συνεργασία έχει αυτό το σκοπό, να βοηθήσουμε το χάντμπολ να πάει καλύτερα στην πόλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου