Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ανοίγει η όρεξη στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr
 
Γεμάτο γήπεδο... Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο τμήμα χάντμπολ της Ένωσης μετά και την επιτυχία της ομάδας που κατάφερε να κερδίσει την ισχυρή Μπεσίκτας στην Σλοβακία και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ισχυρούς στο EHF Cup.Το μεγάλο στοίχημα είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες σε κάθε αγώνα της Ένωση στο γήπεδο στολίδι των Λιοσίων όπου θα αγωνιστεί η ομάδα φέτος...
Παίκτες και διοίκηση θεωρούν πολύ σημαντική αυτή την παράμετρο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας για να πάρουν διαρκείας και να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση κοντά στους μάγκες...
Λαζόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε το φάιναλ φορ»
Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος, Δημήτρης Λαζόπουλος, που ανάλαβε να διοικήσει την ομάδα και ονειρεύεται να την φτάσει πολύ ψηλά, δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μας. Εχουμε τους ίδιους στόχους. Ακόμα και εάν χάναμε η εμπιστοσύνη και η εκτίμησή μου στο πρόσωπο των παικτών θα παρέμενε. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Μας συνοδεύει το στοιχείο της οικογένειας. Αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε.
Θα διεκδικήσουμε την διοργάνωση του final-four. Θέλω γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος είναι ο 8ος παίκτης της ΑΕΚ. Θέλω να είναι κοντά μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Η επιτυχία που έγινε είναι μεγάλη. Για να ολοκληρωθεί χρειάζεται ακόμα ένας αγώνας. Για τον αγώνα αυτόν υπάρχει γενικό προσκλητήριο προκειμένου ο κόσμος να ζήσει από κοντά την προσπάθεια και να ωθήσει την ομάδα στην μεγάλη νίκη. Δηλώνω χωρίς κανέναν ενδοιασμό πως πήχης μας είναι ο ουρανός... Είμαστε όλοι μια παρέα. Παίκτες – διοίκηση – κόσμος... Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της ΑΕΚ».
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακούκας, δήλωσε: «Στην ιστορία της ομάδας μας γράφτηκε μία νίκη στο Champions League. Είμαστε μία οικογένεια και με τους νέους παίκτες. Οι επιτυχίες θα έρθουν μέσα από τον κόσμο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Συνέχεια, διαρκώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου