Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 1.800! Τρέλα... διαρκείας στο χάντμπολ της ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr 
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑΓεμάτη την «αρένα» του κλειστού των Άνω Λιοσίων όπου θα στεγαστεί φέτος το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ονειρεύεται ο Δημήτρης Λαζόπουλος και αυτό είχε ζητήσει από τον κόσμο της Ένωσης κατά την παρουσία των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ τον Αύγουστο.
Και βάσει των ανεπίσημων στοιχείων που δίνει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί περισσότερα από 1.800 εισιτήρια διαρκείας! Ένας αριθμός που για τα ελληνικά δεδομένα όχι απλά είναι τεράστιος, αλλά ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ειδικά όταν πέρυσι τέτοια εποχή οι κάρτες που είχαν δοθεί έφταναν τις 150 (σε διαφορετική έδρα βέβαια). Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 1.200% με την Ερασιτεχνική να έχει εκδώσει συνολικά 3.000 κάρτες.
Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος και με το πρώτο ματς της Ένωσης να είναι εκτός έδρας στην Κατερίνη κόντρα στον νεοφώτιστο επανακάμψαντα Αρχέλαο, στην ΑΕΚ θεωρούν πως θα εξαντληθούν τα διαρκείας.
«Ο κόσμος έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια ανταποδοτική σχέση αγάπης απ' όλους τους ανθρώπους του τμήματος χάντμπολ ?διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες? προς τον κόσμο και το αντίθετο. Το ότι η αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι 1.200% δείχνει τη συμπαράσταση του κόσμου. Ευχή κι ελπίδα όλων μας είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Έχουν εκδοθεί συνολικά 3.000 διαρκείας και πιστεύω πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουν εξαντληθεί» δήλωσε στο «Goal» η γενική διευθύντρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ελπίδα Στεβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου