Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στη ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ η Ματαρώνα και Ιωάννου

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ επενδύει και στο μέλλον με την απόκτηση της 19χρονης, Ναυσικάς Ματαρώνα, από την Ορμή Λουξ. Η αθλήτρια πλέον της Αναγέννησης ανήκει στον Φίλιππο Βέροιας και πέρυσι είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Πάτρας και υπέγραψε για ένα χρόνο στην αρτινή ομάδα.
Η Ναυσικά Ματαρώνα αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Είναι από τη φουρνιά των κοριτσιών του Φιλίππου Βέροιας, που είχαν σαρώσει τα ηλικιακά, ενώ και με την Ορμή πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στις νεάνιδες και τη 2η θέση στις γυναίκες!!!
Έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και μπορεί να αποτελέσει το αύριο της ομάδας σε 
συνδυασμό με τις έμπειρες παίκτριες, αλλά και τα άλλα κορίτσια μικρότερης ηλικίας, όπως η Βάσια Μαυρομάτη, η Κωνσταντίνα Κάτσινου, η Νατάσσα Κολιού, η Αλέκα Χήτα, η Δωροθέα Γρούμπα.
Να σημειώσουμε ότι η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας έχει αποκτήσει και τρεις αθλήτριες από τον Α.Ο.Ιωαννίνων, την 19χρονη τερματοφύλακα Χρονοπούλου, την Καραμπίκα και την Νικολάου, γεγονός που φανερώνει τη ματιά προς το μέλλον και το αύριο του συλλόγου.
Η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ θα έχει και κυπριακό χρώμα φέτος, αφού έχει εντάξει στο ρόστερ της την Βάσω Ιωάννου, αριστερό εξτρέμ και πλέι μέικερ.
Η Βάσω Ιωάννου, που είναι γεννημένη το 1984 (29 ετών), ήρθε στην Ελλάδα και στην Άρτα από την Λατσιά ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες γνωστές ομάδες της χώρας της και έχει σηκώσει τρόπαια πρωταθλήματος, κυπέλλου και σούπερ καπ με τον Κεφαλόβρυσο και την Ανόρθωση. Έχει την εμπειρία όμως και του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού ήταν αθλήτρια και του Ποσειδώνα Λουτρακίου την περίοδο 2002-2003.
Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια και το 2000 ήταν πρώτη σκόρερ στο Challenge Trophy στο Βέλγιο και σίγουρα είναι αρκετά έμπειρη για να ανταπεξέλθει στους πρωταγωνιστικούς στόχους της Αναγέννησης Άρτας.
Η Ιωάννου είναι μέλος και της Εθνικής Ομάδας Beach Handball και έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.
Η διοίκηση της ομάδας την είχε προσεγγίσει και πέρυσι, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (η Βάσω είναι ηθοποιός) ο «γάμος» δεν είχε γίνει. Είμαστε βέβαιοι ότι η παράσταση θα είναι υψηλής ποιότητας στους αγωνιστικούς χώρους και γιατί όχι και να τη θαυμάσουμε και σε κάποιο θεατρικό όμιλο της Άρτας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου